Follow us

Η Kim Kardashian σού δείχνει πώς να κάνεις το no makeup-makeup look της σε 5᾽

Τόσο απλό και τόσο φυσικό.

Kim Kardashian Abaca Press

Μπορεί η Kim Kardashian να μας έχει συνηθίσει σε πολύ τολμηρά looks (τόσο αναφορικά με τα μαλλιά όσο και με το μακιγιάζ της), θεωρείται ωστόσο από πολλούς η βασίλισσα του nude makeup.

Δες επίσης: "Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Παρ᾽όλα αυτά, φαίνεται ότι η social media queen προτιμάει τελευταία το no makeup - makeup look, δηλαδή εκείνο το μακιγιάζ που είναι αόρατο, που φαίνεται σχεδόν ανύπαρκτο, σαν να μην έχει μακιγιαριστεί καθόλου.

Με αφορμή ορισμένα νέα λανσαρίσματα της δικής της συλλογής καλλυντικών, η 40χρονη ανέβασε ένα mini tutorial όπου μάς δείχνει πώς ακριβώς πετυχαίνει αυτό το nude skin look και με ποια προϊόντα σε μόλις 5᾽. Υποστηρίζει ότι αυτά είναι τα αγαπημένα της καλλυντικά, τα οποία επιλέγει όταν θέλει να πετύχει ένα natural αποτέλεσμα χωρίς πολλή προσπάθεια και σε ελάχιστο χρόνο.

Δες το video:

Loading...

Όπως θα διαπίστωσες, η Kim Kardashian χρησιμοποιεί πολύ βασικά προϊόντα για το συγκεκριμένο look: λίγο foundation και πούδρα για το σετάρισμα, το νέο Eye Contour Duo Set και το glossy lip balm, ελάχιστο ρουζ και μάσκαρα.

Ξεκινάει με τη βάση και συνεχίζει με την πούδρα για ματ φινίρισμα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου (όχι παντού). Με την πιο ανοιχτή απόχρωση σκιάς δίνει βάθος στα βλέφαρα κάνοντας καλό blending με το πινέλο, ενώ εφαρμόζει την σκουρότερη απόχρωση στις εξωτερικές γωνίες του ματιού, στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα nude lip pencil πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών της για να κάνει το περίγραμμά τους, και έπειτα εφαρμόζει το διάφανο lip gloss κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρύ blending για να πάρουν τα χείλη ελάχιστο χρώμα από το μολύβι. Τέλος, εφαρμόζει πολλές στρώσεις μάσκαρα και λίγο ρουζ στα ζυγωματικά για μια δόση φρεσκάδας.

Δες επίσης: Μακιγιάζ για πράσινα μάτια | Μάθε πώς θα τα αναδείξεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ