Follow us

Αυτά τα αντηλιακά δεν προστατεύουν μόνο την επιδερμίδα σου, αλλά και το περιβάλλον

Τα πρώτα νέα λανσαρίσματα αντηλιακών είναι εδώ και θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιάσμένες.

Sunscreen Istock Photo

Το καλοκαίρι είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι το lockdown μας επιτρέπει να δούμε κι αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη ώρα να αρχίσουμε να κάνουμε την έρευνά μας για τα αντηλιακά που φέτος θα κερδίσουν μια θέση στο νεσεσέρ μας.

Αυτά τα αντηλιακά δεν προστατεύουν μόνο την επιδερμίδα σου, αλλά και το περιβάλλον

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όμως: Έτσι για μία ακόμα χρόνια το cult favourite KORRES Afer Sun με γιαούρτι θα βρίσκεται σίγουρα στην τσάντα θαλάσσης μας. Το δημοφιλές προϊόν φέτος ανανεώνεται και συμπεριλαμβάνεται στην ολοκαίνουρια νέα σειρά αντηλιακών του brand, Yoghurt, με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Υπερτροφή της φύσης για το δέρμα με ιστορία αιώνων, το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα, συνοδεία ισχυρής ενυδατικής δράσης, που θρέφει το δέρμα. Με το μοναδικό αυτό φυσικό συστατικό στις "επάλξεις", σε συνδυασμό με πανθενόλη, βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια, οι νέες αντηλιακές συνθέσεις της KORRES για το πρόσωπο και το σώμα, εκτός από το ότι προσφέρουν ευρύ φάσμα προστασίας UVA-UVB, χαρίζουν ενεργή επίσης ενυδάτωση με διάρκεια, θρέφοντας το δέρμα.

product

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να ξεχωρίζει όμως είναι το γεγονός ότι εκτός από την επιδερμίδα, προστατεύει επίσης και το περιβάλλον. Τι εννοούμε: Βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού και με διαφανείς-στο-δέρμα υφές, τα νέα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, που είναι μη-βιοδιασπώμενες, και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον.

product

Με αφορμή τη νέα αντηλιακή σειρά, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα "δάση των θαλασσών μας" έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ