"French Disco" Hairstyle | Το χτένισμα από τα 70s που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε πάντως.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μετά από όλα τα 90s χτενίσματα που είχαν την τιμητική τους φέτος, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα ανερχόμενο hair trend, που αυτή τη φορά μάς έρχεται από τα 70s: το "french disco" hairstyle.

Αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι αυτό το χτένισμα; Να σε πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για ένα στυλ μαλλιών που είχε δημιουργηθεί για τα fashion weeks της προ lockdown εποχής. Ένα χτένισμα που έρχεται σε αντίθεση με τα messy, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά ή τα effortlessly cool bob κουρέματα, απόλυτα δημοφιλή στις κομψές Γαλλίδες.

Φέρε στο μυαλό σου μπούκλες, πολύ όγκο και κίνηση στα μαλλιά, το σέξι χτένισμα που θα ήθελες να κάνεις για να πας σε μια ντίσκο ή για να βγεις το βράδυ. Λίγο πιο περιποιημένο και glamorous από αυτό που είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό της καραντίνας, που προτιμούσαμε οτιδήποτε low-maintenance, που να μην χρειάζεται απολύτως καμία προσπάθεια απο εμάς για να βγει ωραίο.

Και μιας και οδεύουμε σιγά σιγά προς την "κανονικότητα", τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις αυτό το high-glam στυλ μαλλιών - που υποψιαζόμαστε ότι θα βλέπουμε παντού μπροστά μας το καλοκαιρί;

Δες επίσης: Camila Cabello | Το super-wow χτένισμά της που θέλουμε να αντιγράψουμε asap