Follow us

Ο πιο βιώσιμος τρόπος να προστατεύσεις τα αμυντικά αποθέματα του δέρματός σου

Τα αντηλιακά που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Beauty

Αν σε ενδιαφέρει το skincare, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει ξανά τον όρο "επιδερμικός φραγμός". Πρόκειται για το τείχος προστασίας που σχηματίζει η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας, η κερατίνη. Στόχος του είναι να εμποδίζει τη διείσδυση επικίνδυνων αλλεργιογόνων και βακτηριδίων, αλλά και να αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού.

Για τον ενισχύσεις και να έχεις μια όσο το δυνατόν πιο υγιής επιδερμίδα θα πρέπει να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα. Bonus points αν εκτός από τα αμυντικά αποθέματα της επιδερμίδας σου, προστατεύουν και το περιβάλλον. Ένα από αυτά είναι το νέο Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk της Vichy, το οποίο εμπεριέχει το σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος Meroxyl και παρέχει πολύ υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση, σε μια ασφαλή και οικολογική σύνθεση. Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα με αόρατο φινίρισμα, χωρίς λευκά ίχνη, και έχει υπέροχο άρωμα οικολογικού σχεδιασμού. Κάπου εδώ αξίζει να πούμε πως ο οικολογικός σχεδιασμός του είναι ολιστικός, καθώς η συσκευασία έχει 45% λιγότερο πλαστικό και η σύνθεση έχει 94% βιοδιασπώμενη βάση.

Ο πιο βιώσιμος τρόπος να προστατεύσεις τα αμυντικά αποθέματα του δέρματός σου

Ένα ακόμα προϊόν που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου είναι και το νέο Capital Soleil Solar Protective Water της Vichy, το οποίο εμπεριέχει σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος για υψηλή προστασία, σε μια διφασική και οικολογική σύνθεση, δοκιμασμένη σε συνθήκες θαλάσσιας ζωής. Η σύνθεση είναι δοκιμασμένη σε ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο υδρόβιων οργανισμών και όλα τα φίλτρα, στις χρησιμοποιούμενες συγκεντρώσεις, δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή καθώς δεν περιέχει μικροπλαστικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, η υφή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη και υδάτινη, για αόρατο φινίρισμα και υπέροχη λάμψη.

product

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ