Τα beauty δώρα που μπορείς να χαρίσεις στην κολλητή σου το Πάσχα μέχρι 30 ευρώ

Δώρα τελευταίας στιγμής που θα κάνουν χαρούμενα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει, και μπορεί η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα να μην μας αφήσουν να την χαρούμε όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, τίποτα δεν μας εμποδίζει όμως από το να σκορπίσουμε χαρά με τα μικρά δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε στις φίλες μας.

Είτε πρόκειται για την κολλητή σου, είτε για την αδελφή ή την αγαπημένη σου ξαδέλφη, είτε ακόμα και για εσένα την ίδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα μικρό beauty δωράκι θα τους ανεβάσει τη διάθεση.

Δες επίσης: 7 χτενίσματα για να αντιγράψεις στις διακοπές του Πάσχα

Εάν συμφωνείς μαζί μας, δες παρακάτω τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε και που δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ - καθώς δεν χρειάζεται να ξοδευτείς πολύ για να κάνεις χαρούμενα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός αυτού, πρόκειται για προϊόντα που θεωρούμε ότι θα τους φανούν πολύ χρήσιμα: αρώματα, body mists, καλλυντικά και skincare ενυδατικά προϊόντα - όσα κι αν έχει, δεν είναι ποτέ αρκετά. Μόνο βιάσου για να προλάβεις τις αργίες του Πάσχα!

Caudalie Rose de Vigne Fresh Fragrance (στα φαρμακεία, ενδ. τιμή 20,00€)

Φρέσκο ​​και λουλουδάτο άρωμα με νότες από τριαντάφυλλο και ραβέντι

KORRES Body Mist Spray Coconut Water (στα φαρμακεία, 11,00€)

Αναζωογονητικό body mist με νότες από καρύδα, εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης για μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Erre Due, Skin Rescue Foundation SPF30 (erreduemakeup.com, 21,00€)

Κρεμώδες foundation, concealer και primer, όλα σε ένα προϊόν. Με ελαφριά έως μέτρια κάλυψη που "χτίζεται” και δείκτη προστασίας SPF30. Καινοτόμα, μη λιπαρή σύνθεση ΒΒ που προσφέρει στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη προστασία και φροντίδα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Inky Lips, Mon Rêve No. 01 (monrevecosmetics.com, 5,40€)

Λεπτόρρευστο, υγρό κραγιόν πολύ μεγάλης διάρκειας που παραμένει αναλλοίωτο στα χείλη για ώρες ενώ χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα.

Beesentials Oils, Balm Προσώπου Νύχτας Συμπλήρωμα Ενδυνάμωσης & Θρέψης, Apivita (στα φαρμακεία, ενδ. τιμή 20,00€)

Το υβριδικό αυτό balm με μελισσοκέρι & αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, μετατρέπεται από πλούσιο κερί σε πολύτιμο έλαιο κάνοντας απαλό μασάζ. Θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας πριν τον ύπνο.

Nivea Cellular Luminous 630 Daily Fluid SPF50 Anti Dark-Spot Κρέμα Προσώπου κατά των Κηλίδων (στα φαρμακεία, ενδ. τιμή 16,66€)

Η καινοτομία του LUMINOUS630® συνεργάζεται με την επιδερμίδα για ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4 εβδομάδες, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων - την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση. H συγκεκριμένη κρέμα εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ή/και τις μειώνει και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους.

Garnier Hyaluronic Aloe Jelly Ενυδατική Κρέμα (ενδ. τιμή 6,55€)

Η ενυδατική κρέμα ημέρας με τζελ υφή Garnier Hyaluronic Aloe Jelly περιέχει 96% φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλη για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Καταπραΰνει, απαλύνει και αποκαθιστά την ελαστικότητά της.

Glamglow Superwater Triple Acid Oli Free Moisturizer (ενδ. τιμή 34,00€)

Μια ελαφριά, oil-free ενυδατική κρέμα προσώπου σε μορφή gel, για λιπαρές επιδερμίδες ή/και επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες, καθαρίζει την επιδερμίδα, και ρυθμίζει τη λιπαρότητα για ένα εξισορροπημένο, υγιές και καθαρό πρόσωπο.