Follow us

Δήμητρα Κατσαφάδου | Το διαφορετικό hair look που μας ξάφνιασε ευχάριστα

Πώς σου φαίνεται;

Δήμητρα Κατσαφάδου Instagram

Μια από τις αγαπημένες προσωπικότητες των social media που μετρά χιλιάδες ακολούθους και έχει "μπει" για τα καλά στην καρδιά των γυναικών τα τελευταία χρόνια, είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η viral χημικός, επιχειρηματίας και make up artist είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις διαδικτυακές της φίλες, που τη θεωρούν πια "δικό τους άνθρωπο" και ζητούν συχνά τις συμβουλές της σε ό,τι αφορά την ομορφιά. Δεν είναι λίγες όσες τη θεωρούν guru του skincare, με την ίδια να μοιράζεται τα μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα προσώπου και σώματος, ενώ δεν λείπουν και τα tips για την περιποίηση μαλλιών. Η ρουτίνα που ακολουθεί θα είναι σίγουρα hot topic μιας και έχει πετύχει όχι μόνο να διατηρεί τα μαλλιά της σε πολύ μακρύ μήκος, αλλά να έχουν πολύ λαμπερή όψη και ζωντάνια.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν, η Δήμητρα Κατσαφάδου προτιμά τα ίσια χτενίσματα, που της χαρίζουν κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα ταυτόχρονα.

Δήμητρα Κατσαφάδου | Το beauty look της viral χημικού στο "The 2night show"

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Πρόσφατα ωστόσο την είδαμε και με ένα διαφορετικό hairlook, κυματιστά μαλλιά με πολύ όγκο, που μπορείς να πετύχεις και εσύ μόνη σου με ένα λεπτό ψαλίδι για μπούκλες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ