Follow us

Τα makeup trends που πρέπει να υιοθετήσεις στις πρώτες σου βόλτες χωρίς SMS

Plus τα προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου.

Seventeen Courtesy of Seventeen Cosmetics

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε είναι -σχεδόν- εδώ! Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η εστίαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουμε τις πρώτες μας βόλτες μετά από καιρό χωρίς να χρειάζεται να στείλουμε κάποιο SMS. Εννοείται ότι θα αρπάξουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα εντυπωσιακά makeup looks, που στερηθήκαμε τόσους μήνες λόγω καραντίνας. Παρακάτω θα βρεις όλες τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, σύμφωνα με την Seventeen Cosmetics, αλλά και τα προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου για να επιστρέψεις στην -μερική έστω- κανονικότητα με στιλ:

Pretty in Pink

Τα makeup trends που πρέπει να υιοθετήσεις στις πρώτες σου βόλτες χωρίς SMS
Nude Rose Palette

Οι ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Ο πιο εύκολος τρόπος να τις ενσωματώσεις στο μακιγιάζ σου είναι με μία παλέτα σκιών και προσώπου, όπως η Nude Rose Palette με ματ και shimmering nude-rose αποχρώσεις, αλλά και η StarGazer Girl Palette με μυστηριώδεις μοβ, ροζ και φούξια ματ και shimmer αποχρώσεις.

product
StarGazer Girl Palette

Colour Explosion

product

Από το νεσεσέρ σου αυτήν τη σεζόν δεν γίνεται να λείπουν τα κραγιόν Matt Lips στην αγαπημένη limited edition animal print συσκευασία. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την "καμμένη" καραμέλα, το ροζ τριαντάφυλλο, το μυστηριώδες μοβ, αλλά και το εκρηκτικό κόκκινο.

Pastel Nails

product

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος τα παστέλ χρώματα στα νύχια είναι τάση. Σύμμαχός σου για το τέλειο nail look είναι τα βερνίκια νυχιών Studio Rapid Dry για ανθεκτικότητα, έντονο χρώμα και υπέροχη λάμψη.


Glowing Skin

product

Για μία ακόμα σεζόν η λαμπερή επιδερμίδα είναι in. Προμηθεύσου τη συσκευή ομορφιάς Sonic to Glow με τεχνολογία δόνησης, η οποία θα σε βοηθήσει μαζί με το σαπούνι καθαρισμού να αποκτήσεις καθαρό και υγιές δέρμα, αφού απομακρύνει αποτελεσματικά την περιττή λιπαρότητα, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ