Follow us

Mermaid Waves | Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που έκανε η Kate Middleton στη 10η επέτειο γάμου της

Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα τελείως διαφορετικό χτένισμα για να τη γιορτάσει.

Kate Middleton φόρεμα επέτειος γάμου Splash / Ideal Images

Με ένα λίγο διαφορετικό χτένισμα γιόρτασε η Kate Middleton τη δέκατη επέτειο γάμου της με τον Πρίγκιπα William. Η γοητευτική Δούκισσα του Cambridge, που μας έχει συνηθίσει στο signature και polished χτένισμά της με χαλαρές μπούκλες, αποφάσισε μάλλον να αλλάξει το καθιερωμένο στιλ μαλλιών της για την περίσταση και να γιορτάσει την επέτειό της αλλά και τον ερχομό του καλοκαιριού με το απόλυτο summer hairstyle.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα mermaid waves, που μάλιστα τον τελευταίο καιρό είναι η πιο hot τάση στα social media, με το hashtag #mermaidwaves να συγκεντρώνει σχεδόν 5 εκ. views στο Tik Tok!

Κι όμως, η Δούκισσα δεν δίστασε να υιοθετήσει αυτό το τόσο χαλαρό και νεανικό χτένισμα και ομολογούμε ότι μας άρεσε πολύ.

Loading...
Loading...

Αν θες να το αντιγράψεις, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον πιο απλό τρόπο: να πλέξεις τα νωπά μαλλιά σου σε κοτσίδες, και είτε να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά για όσες περισσότερες ώρες μπορείς είτε να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι. Ανάλογα με το πόσο κυματιστά τα θες, θα πλέξεις λεπτότερες ή πιο παχιές κοτσίδες.

Αν πάλι έχεις διάθεση να χρησιμοποιήσεις εργαλεία styling, μπορείς με την ισιωτική ή με το ψαλίδι για μπούκλες να δημιουργήσεις χαλαρούς κυματισμούς αφήνοντας κάθε τούφα στο σίδερο για πολύ λίγα λεπτά - δεν θες να κάνεις σφιχτές μπούκλες. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις οπωσδήποτε ένα heat protecting spray για να προστατεύσεις την τρίχα από τη θερμότητα.

Δες παρακάτω μερικές εικόνες που θα σε εμπνεύσουν:

Loading...
Loading...
Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ