Follow us

Δοκιμάσαμε 30 mascaras και αυτές είναι οι 8 καλύτερες που μπορείς να αγοράσεις αυτήν την στιγμή

Plus η TikTok viral mascara που ξέρουμε ότι θα ενθουσιαστείς μόλις μάθεις ότι έρχεται πολύ σύντομα στην Ελλάδα.

οι καλύτερες μάσκαρα 2021 Istock Photo

Η αναζήτηση της ιδανικής mascara που θα χαρίζει όγκο, μήκος και εντυπωσιακή καμπυλότητα είναι σχεδόν ουτοπική, αν σκεφτεί κανείς πόσες υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά με την κάθε μία να δίνει διαφορετικές υποσχέσεις. Εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για εσένα, κι αφού δοκιμάσαμε περίπου 30 νέες mascaras, καταλήξαμε στην παρακάτω λίστα με τις καλύτερες μάσκαρα αυτήν την στιγμή. Κάτι μας λέει βέβαια πως όσο περνούν οι μήνες ολοένα και περισσότερες θα προστίθενται στη λίστα μας. Δες ποιες έχουμε ξεχωρίσει μέχρι στιγμής:

Super Fan Mascara, Smashbox

Super Fan Mascara, Smashbox

Η Super Fan Mascara της Smashbox χαρίζει μήκος και αέρινο όγκο. Με μία μόνο στρώση αποκτάς πιο μακριές, πλούσιες και ανάλαφρες βλεφαρίδες που παραμένουν αναλλοίωτες έως και για 12 ώρες -και μάλιστα χωρίς ενοχλητικούς κόμπους. Amen!

Lash Paradise, L’Oréal Paris

Lash Paradise, L’Oréal Paris

Μέγιστο μήκος και τεράστιος όγκος με μία μόνο κίνηση; Γίνεται! Η μάσκαρα της L’Oréal Paris Lash Paradise διαχωρίζει τέλεια κάθε βλεφαρίδα και την τονίζει χωρίς νας τις επιβαρύνει. Εμεις λατρεύουμε την απόχρωση Brown για τις μέρες που θέλουμε ένα πιο φυσικό αλλά πάντα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Impressive Lashes Mascara, Radiant Professional Make-up

Impressive Lashes Mascara, Radiant Professional Make-up

 Ελαφριά υφή, όγκος και μήκος ακόαμ και στις πιο κοντές βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει, διάρκεια όλη μέρα και 0 μουτζούρες: Αυτή είναι η Impressive Lashes Mascara της Radiant Professional Make-up. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 

Great Lash Mascara, Maybelline

Great Lash Mascara, Maybelline

Η cult favourite mascara, Great Lash, έγινε και πάλι trendy χάρη στο TikTok κι όχι άδικα. Διαθέτει βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για να διπλασιάζει τον όγκο των βλεφαρίδων μόνο με ένα πέρασμα, ενώ χαρίζει υπέροχο μαύρο χρώμα.

They're Real! Magnet Mascara, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

They're Real! Magnet Mascara, Benefit Cosmetics (sephora.gr)

Η νέα εκδοχή της best selling mascara They’re Real! της Benefit Cosmetics έχει πρωτοποριακό μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα, ο οποίος τραβάει τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag από την άλλη είναι στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να διαχωρίζουν και να ορίζουν τις βλεφαρίδες.

Fiber - Volume Mascara, Seventeen Cosmetics

Fiber - Volume Mascara, Seventeen Cosmetics

Είσαι έτοιμη για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου; Η Fiber - Volume Mascara της Seventeen Cosmetics περιέχει στη φόρμουλά της καινοτόμες ίνες που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες και χαρίζουν απίστευτο μήκος ενώ παράλληλα το Argan Butter και το Tsubaki Oil τις περιποιούνται και τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες. Τέλειο;

Lash Idôle, Lancôme

Lash Idôle, Lancôme

Αν θέλεις όγκο, μήκος και υπέροχη καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου, η Lash Idôle είναί σίγουρα μία από τις mascara που θα πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου. Πίστεψέ μας, το αποτελέσμα που χαρίζει είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline

Lash Sensational Sky High Mascara, Maybelline

Αν παρακολουθείς έστω και λίγο beauty TikTok τότε σίγουρα θα έχεις «πέσει» πάνω στην Sky High Mascara της Maybelline. Η viral mascara που έχει τρελάνει τους TikTokers, φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα χάρη στο βουρτσάκι "πύργο", προσφέροντας όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Στα plus το γεγονός ότι η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo για περιποίηση, αλλά και μικροίνες για επιπλέον όγκο στις βλεφαρίδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ