Follow us

To Zara λανσάρει για πρώτη φορά συλλογή μακιγιάζ

Η σειρά Zara Beauty θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Μαΐου.

zara iStock

Μετά το χώρο της μόδας, η Zara ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον κόσμο της ομορφιάς με τη συλλογή μακιγιάζ Zara Beauty. To εμβληματικό brand του ισπανικού ομίλου Inditex δημιούργησε τη σειρά αυτή σε συνεργασία με τη γνωστή βρετανίδα make-up artist Diane Kendal, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους στα παρασκήνια στο Fashion Weeks της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνου.

Η κεντρική ιδέα είναι να διαθέσει στους πιστούς καταναλωτές του σε όλο τον κόσμο είδη μακιγιάζ σε προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία. "Η Zara Beauty προσφέρει κάτι καινοτόμο: οικολογικά προϊόντα με μοναδικές φόρμουλες, υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που προσφέρει πλήρη ελευθερία επιλογής… Η συλλογή εκφράζει αυτό που εγώ θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό στο επάγγελμά μας: ότι η ομορφιά δεν είναι μία αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές της", λέει η Diane Kendal.

H οικολογική συνείδηση

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και "καθαρές" φόρμουλες, ενώ για τη δημιουργία τους δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα. Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες ώστε να ξαναγεμίζουν και να επαναχρησιμοποιούνται, για λιγότερα απορρίμματα.

Η κομψή συσκευασία

Η συλλογή Zara Beauty ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά, χάρη στη μίνιμαλ συσκευασία των προϊόντων, με το διακριτικό Ζ από το όνομα του brand –μια δημιουργία του γραφείου σχεδιασμού Baron et Baron που έγινε με στόχο να συνδυάσει την πολυτέλεια με την καινοτομία. Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα κραγιόν με ματ ή σατινέ υφή, τα οποία ξαναγεμίζουν με ανταλλακτικό, όπως και το eyeliner. Επιπλέον, υπάρχουν παλέτες με σκιές ματιών και βερνίκια νυχιών σε τουλάχιστον 30 αποχρώσεις. Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποιο προϊόν βάσης (φον-ντε-τεν), διατίθενται όμως πούδρες, bronzer και ρουζ. Τέλος, η συλλογή Zara Beauty περιλαμβάνει μια σειρά από πινέλα.

To Zara λανσάρει για πρώτη φορά συλλογή μακιγιάζ

Οι τιμές

Το κόστος των προϊόντων Zara Beauty κυμαίνεται από 5,95 ευρώ για τα βερνίκια νυχιών και φτάνουν τα 17,95 ευρώ για μια παλέτα με 6 σκιές ματιών. Ενδεικτικά, η τιμή του ρουζ είναι 7,95 ευρώ και των κραγιόν 10,95 ευρώ. Προς το παρόν, μπορείς να δεις και να "μελετήσεις" τα προϊόντα στην ιστοσελίδα του Zara, όπου σύντομα θα διατίθεται ένας virtual χώρος όπου θα μπορείς να περιηγηθείς στη συλλογή. Για να τα κάνεις δικά σου, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 12 Μαΐου, ενώ οι αγορές θα γίνονται online αλλά και σε κάποια από τα καταστήματα όπου θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ