Follow us

Πολυεστιακοί φακοί επαφής: Η επιλογή που θα "λύσει" τα μάτια σας!

Δυσκολεύεστε ξαφνικά στο διάβασμα;

φακοί επαφής iStock

Έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να διαβάσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα με τα γυαλιά που ίσως φοράτε; Πιθανότατα, αυτό οφείλεται στην πρεσβυωπία, που έχει μετατρέψει αυτή την- κατά τα άλλα- ευχάριστη συνήθεια σε ένα απαιτητικό task.

Τα καλά νέα όμως είναι πως τώρα πια μπορείτε να απαλλαχτείτε από το άγχος των γυαλιών οράσεως όταν απολαμβάνετε την ανάγνωση του βιβλίου σας, μια και καλή. Αυτό χάρη στο Lenshop που προσφέρει την πλέον κατάλληλη λύση σε όσους θέλουν να αισθάνονται νέοι χωρίς να φορούν γυαλιά οράσεως για κοντινή εργασία.

Η λύση αυτή δεν είναι άλλη από τους πολυεστιακούς φακούς επαφής, οι όποιοι ανάλογα τη χρήση μπορεί να είναι ημερήσιοι ή μηνιαίοι, βελτιώνοντας άμεσα την καθημερινότητά σας.

Για όσους προτιμούν μια πιο περιστασιακή χρήση στους φακούς επαφής, η επιλογή των DAILIES TOTAL 1® Multifocal είναι η ιδανική. Ο φακός DAILIES TOTAL 1® της εταιρίας Alcon προσφέρει άνεση σε όλους τους χρήστες: 9 στους 10 αισθάνονται σαν να μην φοράνε φακούς επαφής.

Πολυεστιακοί φακοί επαφής: Η επιλογή που θα "λύσει" τα μάτια σας!

Ο DAILIES TOTAL 1® Multifocal είναι ο πρώτος διαθέσιμος φακός επαφής με μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό. Έτσι, προσφέρει εξαιρετική άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η τεχνολογία SmartTearsTM περιλαμβάνει συστατικά τα οποία τα συναντάμε στα φυσικά δάκρυα, με σκοπό τη σταθεροποίηση της λιπιδικής στιβάδας των δακρύων. Η τεχνολογία αυτή βοηθάει στην αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας που σχετίζεται με τη χρήση των φακών επαφής διατηρώντας σταθερή τη λιπιδική στιβάδα. Έτσι όσοι νιώθουν τα μάτια τους ξηρά και όσοι βρίσκονται σε ξηρό περιβάλλον όπου γίνεται χρήση κλιματισμού ο φακός επαφής Daillies Total 1 Multifocal αποτελεί εγγύηση άνεσης. Ο σχεδιασμός Precision ProfileTM επιτρέπει την ομαλή μετάβαση από το κέντρο του φακού (κοντινή εργασία), προς την περιφέρειά του (μακρινή εργασία), δίνοντας αξεπέραστη όραση σε όλες τις αποστάσεις.

πολυεστιακοί φακοί επαφής

Για όσους, πάλι, η χρήση των φακών αποτελεί καθημερινή συνήθεια, η επιλογή των AIR OPTIX ® plus Hydraglyde ® Multifocal της εταιρίας Alcon, οι οποίοι μάλιστα, είναι μηνιαίοι φακοί, είναι σαφώς η πιο σωστή επιλογή. Ο συγκεκριμένος φακός επαφής προσφέρει καθαρή και σταθερή όραση σε όλες τις αποστάσεις με διαρκή άνεση και ενυδάτωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

πολυεστιακοί φακοί επαφής

Οι φακοί AIR OPTIX ® plus Hydraglyde ® διαθέτουν τεχνολογία SmartShieldTM για εξαιρετική αντίσταση στη δημιουργία εναποθέσεων πάνω στους φακούς επαφής καθ' όλη την περίοδο χρήσης τους. Η όραση των χρηστών είναι μοναδική με ποσοστό επιτυχίας έως και 96% σε όλους τους φακούς επαφής της Alcon. Επιπλέον χάρη στην τεχνολογία Hydraglyde ® Moisture Matrix δημιουργεί ένα υδρόφιλο περιβάλλον που βοηθά στο να προσελκύει και να διατηρεί την ενυδάτωση στους φακούς επαφής. Αυτό δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για ενυδάτωση μεγαλύτερης διάρκειας στην επιφάνεια του φακού. Προσφέρει τον ίδιο σχεδιασμό Precision ProfileTM με τους φακούς DAILIES TOTAL 1® Multifocal με τη μετάβαση της όρασης σε όλες τις αποστάσεις να είναι ομαλή και να έχει βελτιωμένη διόφθαλμη όραση.

πολυεστιακοί φακοί επαφής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πολυεστιακούς φακούς της εταιρίας Alcon επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Lenshop ή κλείστε online ένα ραντεβού και εξειδικευμένοι οπτικοί- οπτομέτρες θα σας προσανατολίσουν στην επιλογή του καλύτερου φακού για εσάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ