Selena Gomez vs Jennifer Lopez | Ποια είχε το καλύτερο μανικιούρ;

Ποιο από τα δύο προτιμάς;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Το Σάββατο 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ η συναυλία VAX Live: "The Concert to Reunite the World" με οικοδέσποινα τη Selena Gomez και δεκάδες celebrities να δίνουν το παρών για καλό σκοπό. Κοινός στόχος ήταν να αυξηθούν οι δωρεές και η κατανομή δόσεων εμβολίου σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο, ενώ stars όπως η Jennifer Lopez και άλλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.

Δες επίσης: Rihanna | Εντυπωσίασε και πάλι με το νέο της pixie κούρεμα

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο τόσο το μανικιούρ της JLo όσο και της Selena Gomez. Και ποιος ο δημιουργός τους; Ο Tom Bachik, ο αγαπημένος nail artist και των δύο stars, που εμπνεύστηκε πλήρως από τις λαμπερές εμφανίσεις τους και έφτιαξε τα αντίστοιχα nail art σχέδια.

Για την Jennifer Lopez δημιούργησε ένα sparkly manicure που ονόμασε "Bubble Bath - All A ’Twitter in Glitter" και στην ουσία πρόκειται για μια γαλακτερή, λαμπερή βάση με glitter σε μπλε αποχρώσεις.

Για την οικοδέσποινα της εκδήλωσης προτίμησε κάτι ακόμα πιο κομψό και κάπως επίσημο, δημιουργώντας στα νύχια της ένα "ανάποδο" γαλλικό μανικιούρ, που έκρυβε κι άλλη απόχρωση από κάτω. Έτσι, τρία ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν στο μανικιούρ της νεαρής τραγουδίστριας: το μαύρο και το λευκό στην πάνω επιφάνεια των νυχιών, και το κόκκινο κάτω από αυτά, ενώ "French Twist with a Flipside" ήταν η ονομασία που του έδωσε.

Ποιο από τα δύο προτιμάς; Εμείς μάλλον νομίζουμε ότι είναι καλύτερο το μανικιούρ της JLo καθώς μας φαίνεται καταλληλότερο για την εποχή!

Δες επίσης: H Selena Gomez έκανε ένα από τα πιο hot right now μανικιούρ