Follow us

To απροσδόκητο nail art που έχει γίνει viral τελευταία

Το μανικιούρ που προτιμούν όλες οι beauty addicts, influencers & celebrities.

μανικιούρ iStock

Κατά καιρούς έχουμε δει κάθε είδους patterns να γίνονται περιζήτητα για το μανικιούρ πολλών beauty addicts, όπως για παράδειγμα το checkerboard (το εφέ σκακιού) ή οι μαργαρίτες και οι καρδιές (βλ. heart-tipped mani), όλα τους επηρεασμένα από την εκάστοτε εποχή ή από διάφορα άλλα trends.

Επόμενο ήταν λοιπόν να δούμε και το κλασικό Yin-Yang κινέζικο σύμβολο να προτιμάται από πολλές γυναίκες, celebrities και influencers για τα νύχια τους. Πρόκειται για τον γνωστό κύκλο που χωρίζεται με μια καμπυλωτή γραμμή σε δύο μισούς κύκλους, με τον έναν μισό (yin) να είναι μαύρος και τον άλλο (yang) να είναι λευκός. Και τα δύο μισά έχουν στο κέντρο τους από μια μικρή τελίτσα χρωματισμένη στην απόχρωση του άλλου μισού, με το συγκεκριμένο σύμβολο να εκφράζει την ιδέα της δυαδικότητας και των αντίθετων εννοιών (ή συναισθημάτων ή δυνάμεων) που πολλές φορές είναι απαραίτητες για την ισορροπία και την ηρεμία μας. Ίσως έτσι να εξηγείται και το γιατί έχει γίνει τόσο trendy τελευταία - καθώς, η ηρεμία και η ισορροπία είναι αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε την περίοδο που διανύουμε.

Δες επίσης: 5 αποχρώσεις νυχιών για το πιο κομψό πεντικιούρ

Έτσι, χαζεύοντας στο Insagram βρήκαμε πολλές παραλλαγές του συγκεκριμένου συμβόλου: παλ ή πιο έντονα χρώματα εναλλάσσονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα χρωματικό πανδαιμόνιο που όμως ταυτόχρονα καταφέρνει να είναι και "ήσυχο" στο μάτι. Ξεφεύγοντας δηλαδή κανείς από το παραδοσιακό μαύρο και λευκό, μπορεί να κάνει άπειρους πρωτότυπους συνδυασμούς, ενώ ακόμα και το γαλλικό μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον με τα σύμβολα αυτά στις άκρες των νυχιών (αντί για λευκά tips).

Οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Selena Gomez vs Jennifer Lopez | Ποια είχε το καλύτερο μανικιούρ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ