Follow us

Brazilian Butt Lift | Θεαματική ανόρθωση γλουτών σε μία συνεδρία

Για τέλειους, καλοσχηματισμένους γλουτούς λίγο πριν το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Brazilian butt lift Istock Photo

Οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι ατού στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Αν, όμως, είναι επίπεδοι, χωρίς όγκο ή σχήμα; Μπορούν να διορθωθούν; Μπορούν να αποκτήσουν τις τέλειες αναλογίες ενός Brazilian Butt; Η απάντηση είναι ναι, με τη σωστή ιατρική διαδικασία και μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό και επεμβατικό δερματολόγο.

Ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, εξηγεί πώς σε μία μόνο συνεδρία μπορείς να αποκτήσεις ακαταμάχητους "βραζιλιάνικους γλουτούς”, ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείς από το αντιαισθητικό τοπικό πάχος που τόσο σε προβληματίζει.

Τις περισσότερες φορές, η εξάλειψη τοπικού πάχους και η απόκτηση όμορφων αναλογιών με έντονη άσκηση και διατροφή είναι δύσκολη και απογοητευτική διαδικασία. Εάν προτεραιότητα είναι η εξάλειψη του επίμονου τοπικού πάχους υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες θεραπείες, αλλά καμία από αυτές δεν πλησιάζει τα αποτελέσματα της VASER® lipo.

Η θεραπεία VASER® lipo είναι η πιο σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής στην κοσμητική ιατρική. Αφαιρεί τοπικό λίπος και σμιλεύει φυσικά και αρμονικά το περίγραμμα του σώματος, χωρίς πόνο και με ελάχιστη αποθεραπεία. Επιπλέον, προσφέρει και το εξής καταπληκτικό! Δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το λίπος που αφαιρείται για να προστεθεί όγκος και σχήμα σε περιοχές του σώματος, όπως είναι οι γλουτοί. Δικαιολογημένα, λοιπόν, θεωρείται ως η πιο δημοφιλής θεραπεία αναδιαμόρφωσης του σώματος με άμεσα, θεαματικά αποτελέσματα!

Πώς συνδυάζεται η θεραπεία VASER® lipo με το Brazilian Butt Lift;

Η ανόρθωση των γλουτών με VASER® lipo είναι μια συνδυαστική μέθοδος που χρησιμοποιεί το δικό σου λίπος για να δημιουργήσει τον όγκο και το σχήμα ενός Brazilian Butt, με τις καμπύλες που επιθυμείς. Στις κλινικές μας, η διαδικασία πραγματοποιείται από έμπειρο εξειδικευμένο ιατρό με την συσκευή VASER® lipo. Το περιττό λίπος αφαιρείται επιλεκτικά από περιοχές του σώματος, όπως κοιλιά, γοφούς και μηρούς, καθαρίζεται και στη συνέχεια εγχέεται στους γλουτούς για να τονιστούν σε μέγεθος, να πάρουν γεμάτο σχήμα και στητό, σφριγηλό περίγραμμα. Όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία, η οποία διαρκεί από μισή μέχρι μία ώρα. Σε μία εβδομάδα, αφού υποχωρήσει το φυσιολογικό οίδημα, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Και κάτι σημαντικό, που ρωτούν όλες οι ενδιαφερόμενες: δεν υπάρχει περιορισμός στο να καθίσεις ή να ξαπλώσεις σε όποια στάση θέλεις μετά το τέλος της επέμβασης.

Πόσο ασφαλής είναι η λιποπροσθετική με VASER® lipo;

Αρχικά, η αναρρόφηση των λιποκυττάρων με την συσκευή γίνεται με τελευταία τεχνολογία υπερήχων που σημαίνει πως η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, δεν επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό, τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε λιγότερο πόνο και σύντομο χρόνο ανάρρωσης, καθώς το σώμα ταλαιπωρείται ελάχιστα. Επιπλέον, το λίπος, προτού εγχυθεί στους γλουτούς, υποβάλλεται σε κατάλληλη επεξεργασία καθαρισμού. Και το πιο βασικό είναι πως το λίπος που προστίθεται προέρχεται από το ίδιο σώμα, συνεπώς δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αλλεργίες, όπως μπορεί να συμβεί σε προσθετικές διαδικασίες με ξένα ή τεχνητά υλικά.

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com)


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ