Follow us

Ειρήνη Μερκούρη | Το λάθος στο μακιγιάζ της που προβλημάτισε

Και καλό θα ήταν να αποφύγεις.

Ειρήνη Μερκούρη NDP

Ποια από εμάς δεν θέλει να κάνει τα χείλη της να φαίνονται πιο juicy; Η αλήθεια είναι πως τα σαρκώδη χείλη αποτελούσαν ανέκαθεν μία από τις κύριες επιδιώξεις κάθε γυναίκας από το μακιγιάζ της. Παρόλο που υπάρχουν μερικοί πολύ αποτελεσματικοί και αξιόλογοι τρόποι να το πετύχουμε, δεν είναι δύσκολο καμιά φορά να ξεφύγουμε καταφεύγοντας σε υπερβολές (ας το παραδεχτούμε, το έχουμε κάνει όλες.)

Φυσικό μακιγιάζ ματιών | Πώς να αναδείξεις το βλέμμα σου σε 5 λεπτά

Αν και το ελαφρύ, διακριτικό over lining, (να "τραβάς" δηλαδή λίγο πιο έξω το περίγραμμα το χειλιών σου με ένα μολύβι), είναι από τα πιο έξυπνα τρικ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, καλό είναι να μην υπερβαίνεις κατά πολύ το φυσικό τους σχήμα. Το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο από αυτό στο οποίο στοχεύεις και σίγουρα πρόκειται για ένα λάθος ικανό να χαλάσει και το πιο flawless μακιγιάζ.

Kindly Reminder

Πρόσφατα μάλιστα, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της, η Ειρήνη Μερκούρη μας θύμισε αυτό το "don't".

Ειρήνη Μερκούρη | Το λάθος στο μακιγιάζ της που προβλημάτισε

It's a no

Το overling αδικεί τα όμορφα χαρακτηριστικά της και σίγουρα δεν αναδεικνύει όπως θα έπρεπε τα χείλη της. Ένα μολύβι χειλιών σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ένα απαλό nude κραγιόν και ενδεχομένως ένα lip gloss με έμφαση στο κέντρο των χειλιών, θα ήταν ό,τι πρέπει για εφέ πιο juicy χειλιών.

Ειρήνη Μερκούρη

Φωτογραφίες: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ