Πώς να δημιουργήσεις το πιο φρέσκο clean beauty μακιγιάζ

Τα 6 οικονομικά clean beauty προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σαν σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες δεν αρκούμαστε πια στο να είναι τα καλλυντικά μας απλά αποτελεσματικά. Θέλουμε επίσης να σέβονται το περιβάλλον, έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε χωρίς τύψεις. Αυτό δεν είναι όμως απαραίτητο ότι συνοδεύεται από μια υψηλή τιμή. Η essence cosmetics διατηρώντας τις οικονομικές τιμές που ξέρεις και αγαπάς, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία clean, cruelty-free και vegan προϊόντων, χωρίς PEGs, parabens και μικροπλαστικά σωματίδια, αλλά με βιώσιμα παραγόμενο φοινικέλαιο, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τη φετινή άνοιξη.

Ιδού πώς μπορείς να δημιουργήσεις το πιο όμορφο clean beauty μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τα:

Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας αντί για primer το Hello, Good Stuff! Face Oil. Σειρά έχει η εφαρμογή του waterproof και maskproof Stay All Day 16H Foundation που είναι πλέον απαλλαγμένο από σιλικόνες, parabens, μικροπλαστικά σωματίδια, αλκοόλ, αρώματα και έλαια και χαρίζει μεσαία έως υψηλή κάλυψη. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το Skin Lovin' Concealer και σέταρε το μακιγιάζ με την Skin Lovin' Mineral Powder.

Έπειτα, δώσε ένταση στα μάτια με την υπέροχη παλέτα σκιών Out in the Wild "Don’t stop blooming" και τις vegan Lash Like a Boss False Lashes. Μην ξεχάσεις να τονίσεις τα φρύδια σου με το Brow Powder & Define Pen.

Η τελική πινελιά δίνεται το what the fake! Plumping Lip Filler για πλούσιο juicy αποτέλεσμα στα χείλη.