Follow us

To θεαματικό Super Μakeover της Στέλλας Κονιτοπούλου

"Σταρ του καλοκαιριού" αναφώνησε η Δούκισσα μόλις την είδε.

Στέλλα Κονιτοπούλου Instagram

Καλεσμένη της εκπομπής Super Makeover της Δούκισσας Νομικού ήταν η Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία εμπιστεύθηκε την εικόνα της στους experts του show και έζησε μια μοναδική εμπειρία.

Και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα, αφού αντικρίζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη είδε μια πλήρως ανανεωμένη εικόνα, με νέα μαλλιά και ένα πολύ κολακευτικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. "Φανταστική!", αναφώνησε για τον εαυτό της.

Πιο συγκεκριμένα, η hairstylist του Super Makeover, Σοφία Νομικού, επέλεξε να δώσει όγκο και κίνηση στα ολόισια, φιλαριστά μαλλιά της δημιουργώντας πολύ χαλαρές μπούκλες, ενώ άλλαξε λίγο και το χρώμα για να βγει πιο φρέσκο και νεανικό το αποτέλεσμα κάνοντας διακριτικές, sunkissed ανταύγειες στο τελείωμα. Επίσης, οι blunt αφέλειες απογείωσαν το χτένισμα με την ομάδα σύσσωμη να υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια φαίνεται 20 χρόνια νεότερη - και την ίδια να συμφωνεί με ενθουσιασμό.

Ο Παντελής Τουτουντζής από την άλλη θέλησε να τονίσει τα καταπράσινα μάτια της, οπότε έδωσε βάση στο μακιγιάζ των ματιών επιλέγοντας κατά κύριο λόγο nude και καφέ αποχρώσεις, για να βγει πιο φυσικό και "ήσυχο" το αποτέλεσμα. Και πάλι, οι τόσο natural τόνοι σε χείλη και μάτια, αλλά και η φρέσκια νότα υγείας στα μάγουλα με ελάχιστο ρουζ την έκαναν να δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της.

Δες την εκπληκτική αλλαγή:

Loading...

Ενώ στο βίντεο μπορείς να δεις το πριν και το μετά της τραγουδίστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ