Follow us

Όλγα Πηλιάκη | Έβαψε τα μαλλιά της και μας δείχνει την τεράστια αλλαγή (vid)

Το αποτέλεσμα που την ικανοποίησε πολύ και το νέο της look.

MissBloom TEAM
Όλγα Πηλιάκη NDP

Ας μην γελιόμαστε: Η άβαφη ρίζα ήταν κοινό πρόβλημα πολλών γυναικών αυτούς τους μήνες της καραντίνας, μιας και δεν μπορούν όλες να την φρεσκάρουν μόνες τους. Είτε γιατί απαιτείται κάποια πιο εξειδικευμένη τεχνική, είτε γιατί απλά δεν το "κατέχουμε" όλες, το lockdown για την πλειοψηφία δεν είχε και πολλά good hair days.

Τώρα ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα να μας εμποδίζει από το να βρεθούμε και πάλι στο αγαπημένο μας κομμωτήριο και να αφεθούμε στην έμπειρη φροντίδα των ειδικών και αξιόπιστων hair stylists. Έτσι και η Όλγα Πηλιάκη, που για αρκετούς μήνες είχε άβαφη ρίζα, αποφάσισε να ανανεωθεί κάνοντας ένα πολύ μοντέρνο balayage.

Επισκέφθηκε λοιπόν το κομμωτήριο του Νίκου Ζούμα, είπε "αντίο" στην κατά αρκετά εκατοστά κατεβασμένη καστανή της ρίζα και καλωσόρισε το νέο της hair look.

"Ρίζα ΤΕΛΟΣ!!! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκα και να ήμουν σαν την τρελή τον τελευταίο καιρό 😂 αλλά νομίζω άξιζε τον κόπο!!! Πως σας φαίνονται? Εμένα μου αρέσουν πολύ και ακόμη περισσότερο το ότι θα σταματήσει να με κοροϊδεύει ο @stelioshantampakis !! @youhair_nikoszoumas σε ευχαριστώ πολύ για το μπαλαγιαζ η όπως το λες 😂 όλο το μπερδεύω!!! Είναι υπέροχα!!! 😊❤️" είπε εμφανώς ανανεωμένη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα.

Τα ιδανικά κουρέματα για εύκολο καθημερινό hairstyling χωρίς θερμότητα

Δες το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο προφίλ της στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ