Chiara Ferragni | Μας δείχνει πώς φτιάχνει το signature χτένισμα και μακιγιάζ της σε μόλις 5'

Δες τα (χρήσιμα) mini tutorials της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Chiara Ferragni δεν σταματά ποτέ να αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο με τα ρούχα, όσο και με τα μαλλιά-μακιγιάζ που δοκιμάζει. Λατρεύουμε να χαζεύουμε όλα τα looks που μοιράζεται καθημερινά στο profile της και να παίρνουμε ιδέες για τις δικές μας εμφανίσεις.

Έτσι, κάθε φορά που κοινοποιεί κάποιο mini tutorial δεν γίνεται να μην κρατήσουμε σημειώσεις! Πριν λίγες μέρες ανέβασε όχι ένα, αλλά δύο σύντομα βιντεάκια όπου μάς δείχνει πώς κάνει το signature ponytail χτένισμά της αλλά και πώς βάφεται με μόλις τρία προϊόντα σε 5'.

Δες εδώ: Πώς να κάνεις το πιο hot-right-now, αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων

Είσαι περίεργη να δεις τι ακριβώς κάνει; Ας τα δούμε ένα ένα:

Για την (απλή και πανεύκολη) αλογοουρά, δημιουργεί απαλούς κυματισμούς πρώτα με το σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα, και έπειτα με το ψαλίδι, ενώ μόλις κρυώσουν τα χτενίζει πολύ καλά για να χαλαρώσουν οι μπούκλες. Στη συνέχεια, τα πιάνει σε μια χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και τοποθετεί ένα hair clip με φιόγκο για να στολίσει το χτένισμα.

Δες το βίντεο:

Για το μακιγιάζ, χρησιμοποιεί τρία προϊόντα - foundation, ρουζ και highlighter - όλα σε μορφή στικ, που διευκολύνει την εφαρμογή τους ακόμα κι αν είσαι on the go! Είναι πολύ βολικά επομένως για τις φορές που βιάζεσαι πολύ και δεν θες να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο μακιγιάζ, χωρίς να θες όμως να δείχνει πρόχειρο. H νεαρή μανούλα ολοκληρώνει το look με ένα φωτεινό κραγιόν σε nude-pink απόχρωση.

Chiara Ferragni | Φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο παστέλ ροζ σκιά στα μάτια

Δες τα βήματα παρακάτω: