Follow us

Πώς να ανακαλύψεις ποιο είναι το δικό σου signature hairstyle

Η νέα Official Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα σε βοηθάει να ανακαλύψεις το hair look που σου ταιριάζει, μέσα από έναν μοναδικό online διαγωνισμό.

Beauty Istock Photo

Από την Frida Khalo, την Jane Birkin και την Farrah Fawcett, μέχρι τις σύγχρονες Kate Middleton και Meghan Markle πολλές είναι οι διάσημες γυναίκες που έχουν επιλέξει να ταυτιστούν με ένα συγκεκριμένο hairstyle. Αν θέλεις να ανακαλύψεις κι εσύ το δικό σου, τότε σίγουρα θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό του TRESemmé.

Πώς να ανακαλύψεις ποιο είναι το δικό σου signature hairstyle

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η Δήμητρα Δανίκα, η νέα Οfficial Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα αγαπά τα trends, ενώ παράλληλα αντλεί έμπνευση από τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Πάρε τώρα μέρος στον πιο stylish διαγωνισμό για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα online ραντεβού μαζί της για να ανακαλύψεις το hair look που σε εκφράζει και να μάθεις πολύτιμες συμβουλές και tips αποκλειστικά για τα μαλλιά σου.

Μπες στο Facebook Page του TRESemmé Greece, βρες το post του διαγωνισμού, πάτησε το button "κάνε έγγραφη" στο κάτω μέρος του post, επίλεξε την ημέρα και ώρα που προτιμάς, πρόσθεσε τα στοιχεία σου… και είσαι έτοιμη! Η ενέργεια λήγει στις 9 Ιουνίου στις 12.00 και οι νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ