Follow us

Όλες οι φορές που η Kylie Jenner είχε τα πιο αμφιλεγόμενα μανικιούρ

Και που δεν είμαστε καθόλου σίγουρες ότι θα θέλαμε να αντιγράψουμε.

kylie jenner Abaca Press

Η Kylie Jenner πρωτοστατεί στον χώρο της ομορφιάς, όχι μόνο λόγω των άπειρων makeup looks που δοκιμάζει καθημερινά, αλλά και χάρη στην αυτοκρατορία καλλυντικών που έχει χτίσει και που γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.

Η μόλις 23 χρόνων επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος όμως αρέσκεται στο να τολμάει επίσης εντελώς ξεχωριστά και ιδιαίτερα στιλ μανικιούρ στα νύχια της, μιας και φαίνεται ότι βαριέται τα κλασικά χρώματα. Κι αυτό το αποδεικνύει αρκετά συχνά, αφού όποια αλλαγή κάνει στα νύχια της θα αφορά κάποιο πολύ εμπνευσμένο nail art.

Kourtney Kardashian | Το μήνυμα που θέλησε να μεταφέρει με το μανικιούρ της

Έτσι και πριν λίγες ώρες, ανέβασε τα σούπερ μακριά, αμυγδαλωτά νύχια της με το πρόσφατο μανικιούρ της σε κάποιο από τα instagram stories της, και η αλήθεια είναι ότι μας δημιούργησε ... ανάμεικτα συναισθήματα.

Δες τη φωτογραφία:

Όλες οι φορές που η Kylie Jenner είχε τα πιο αμφιλεγόμενα μανικιούρ

Πρόκειται για μικροσκοπικές, πολύχρωμες τελίτσες που σχηματίζουν μικρά κυκλάκια, και που από μια οπτική θυμίζουν ματάκια ή αλλιώς τα λεγόμενα "evil eyes". Κι ενώ πρόκειται για ένα περίτεχνο σχέδιο - που θέλει πολύ υπομονή από πλευράς του nail artist που το ανέλαβε, Chaun - δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σχέδιο, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φορές που η Kylie Jenner μας εξέπληξε με τα αμφιλεγόμενα μανικιούρ της - και που δεν είμαστε σίγουρες αν θα θέλαμε να αντιγράψουμε:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Η Hailey Bieber φόρεσε τη σκιά που δεν θα αποχωριστείς ολόκληρο το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ