Follow us

Η Τζένη Μπότση κουρεύτηκε και έχει πιο κοντά μαλλιά από ποτέ

Άφησε πίσω της τα μακριά μαλλιά και ιδού το αποτέλεσμα.

Τζένη Μπότση NDP

"Μία ανανέωση την ήθελα" δηλώνει η Τζένη Μπότση και κάνει σίγουρα πολλές από εμάς να ταυτιστούμε μαζί της, μιας και οι τόσοι μήνες lockdown και ο χειμώνας που ολοένα και απομακρύνεται για να υποδεχθούμε μια και καλή το καλοκαίρι, έχουν γεννήσει σε ουκ ολίγες γυναίκες την ανάγκη για ριζικές αλλαγές.

Ελένη Τσολάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν το καλοκαίρι

Ποιος είναι λοιπόν ο άνθρωπός μας σε περιπτώσεις σαν και αυτή; Φυσικά ο κομμωτής, που μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να ανανεώσει το look μας όπως κανείς. Αυτό σκέφτηκε και η ηθοποιός που βρέθηκε καθιστή στην καρέκλα του Πάνου Καλλίτση και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του γνωστού hair stylist για να δει την πολυπόθητη αλλαγή που ζητούσε.

Short Bob alert

Η αλλαγή αυτή ακούει στο όνομα "κοντό καρέ" και σίγουρα της πηγαίνει πολύ, με το αποτέλεσμα να την αποζημιώνει. Κόβοντας αρκετά εκατοστά από τα πιο μακριά της μαλλιά, πόζαρε με το νέο της κούρεμα και σημείωσε: "Και ιδού το αποτέλεσμα!!! Μια ανανέωση την ήθελα, για να πω την αλήθεια. Πάνο Καλλίτση έκανες πάλι το θαύμα σου! Αλλά και εγώ , κουρέματα δεν είπα, κι ας το είχα άγχος....τώρα μπορώ να πω! Ναι! Μ´αρεσουν πολυ!".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τα κόψει κι άλλο, μάλλον είναι κάθετη. "Αλλά όχι πιο κοντά" συνεχίζει στη λεζάντα της.

Δες το νέο, μοντέρνο και γεμάτο όγκο της look

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ