Follow us

Ribbon Blond | Ο πιο trendy τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου αυτήν την στιγμή

Η ανανέωση που θέλεις μετά το lockdown.

Χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2021 Istock Photo

Τα κομμωτήρια άνοιξαν, το lockdown τελείωσε κι εσύ είσαι έτοιμη να κάνεις και πάλι το ντεμπούτο σου στα στέκια σου. Για να κάνεις βέβαια το δυναμικό comeback που ονειρευόσουν τόσο καιρό, θα πρέπει βέβαια να προβείς στην απαραίτητη ανανέωση της εμφάνισής σου. Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο από ένα καινούριο hair look; Αμφιβάλλουμε. Γι' αυτό και παρακάτω σου παρουσιάζουμε ένα από τα πιο trendy χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021:

Το Hime Cut αναμένεται να είναι το νέο it κούρεμα του 2021

Ribbon Blond | Ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2021

Ο λόγος για το ribbon blond, το οποίο περισσότερο από χρώμα μαλλιών είναι τεχνική βαφής. Πρόκειται για μία highlighting τεχνική που "σκορπίζει" ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες σαν κορδέλες, ανάμεσα σε πιο σκουρόχρωμες τούφες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα hair look με βάθος και διάσταση.

Δείξε 10 χρόνια νεότερη με αυτά τα χρώματα μαλλιών

Αν έχεις βαρεθεί λοιπόν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου αλλά δεν θες να κάνεις μια υπερβολικά έντονη αλλαγή, δοκίμασε αυτήν την τεχνική που είναι η τέλεια μέση λύση ανάμεσα σε ένα natural και ένα bold look. Ανάλογα με το πόσο σκουρόχρωμη είναι η βάση σου, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου πιο έντονες ή πιο ήπιες αντιθέσεις, έτσι ώστε να πετύχεις ακριβώς το look που επιθυμείς.

Αγαπημένες μας αποχρώσεις για αυτήν την τεχνική είναι οι πλατινέ, οι champagne και οι dirty blondes που μπορούν να δημιουργήσουν μια φυσική αντίθεση στις ξανθές και ένα πιο chunky '90s look στις καστανές.

Το καλύτερο; Η συγκεκριμένη τεχνική είναι εξαιρετικά low maintenance κι έτσι δεν χρειάζεται να κλείνεις διαρκώς ραντεβού στο κομμωτήριο για touch ups. Με άλλα λόγια είναι η τέλεια ιδέα για ανανέωση του look σου λίγο πριν τις διακοπές.

Τα καλύτερα κουρέματα για εσένα που έχεις λεπτά ή λίγα μαλλιά

Hair Inspo

Ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφίες με Ribbon Blond hair looks για να εμπνευστείς και να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ