Follow us

Priyanka Chopra | Το monochromatic brown μακιγιάζ της για τα Billboard Music Awards 2021 ήταν μαγευτικό

Και θα σε κάνει να πεις "wow".

Priyanka Chopra

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μόνο ένα beauty look από τα Billboard Music Awards 2021 που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ώρες στο Microsoft Theater, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα το μακιγιάζ της Priyanka Chopra.

H γοητευτική ηθοποιός με την εξωτική ομορφιά και την σταρένια επιδερμίδα ήταν η καταλληλότερη για να υποστηρίξει ένα από τα πιο in trends του φετινού (καλοκαιρινού) μακιγιάζ: την μονοχρωμία.

Εν προκειμένω μάλιστα, οι αποχρώσεις που χρησιμοποιήθηκαν τόσο σε μάτια όσο και σε χείλη και ζυγωματικά κινούνταν σε μπεζ, καφέ και χρυσαφί τόνους, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και τα χρώματά της στο έπακρο.

Δες επίσης: Mandy Moore | Έβαψε τα μαλλιά της στην πιο hot ξανθιά απόχρωση του καλοκαιριού

Η διάσημη makeup artist που επιμελήθηκε αυτό το τόσο άρτιο makeup look, Mary Phillips, φρόντισε να επιλέξει ακριβώς αυτές τις αποχρώσεις που θα ταίριαζαν ιδανικά στην ηθοποιό, φροντίζοντας ταυτόχρονα να ταιριάζουν και μεταξύ τους, δημιουργώντας αυτό το μονοχρωματικό εφέ που είναι τόσο hot-right-now.

Δες το look της Priyanka Chopra:

Loading...
Loading...

Ενώ αν θες να το αντιγράψεις κι εσύ, δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνα τα χρώματα που κολακεύουν τον δικό σου τόνο επιδερμίδας και να τα συνδυάσεις αρμονικά μεταξύ τους εφαρμόζοντάς τα τόσο στα μάγουλα, όσο και στα μάτια αλλά και τα χείλη. Δεν χρειάζεται να κινηθείς στα κλασικά καφέ/μπεζ - μπορείς να "παίξεις" ανάμεσα στα τόσο in παστέλ αλλά ακόμα και σε πιο έντονες αποχρώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ