Follow us

Ανυπομονείς να φύγεις για διακοπές; Με αυτό το άρωμα είσαι ήδη στα μισά της διαδρομής

Ένα limited edition άρωμα-ωδή στο "ανάμεσα".

Beauty Istock Photo

Αν κάτι μας έλειψε σίγουρα τον τελευταίο χρόνο είναι τα ταξίδια. Με την επιστροφή στην κανονικότητα να είναι πιο κοντά από ποτέ και τον καιρό να έχει βάλει τα καλοκαιρινά του, το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η ημερομηνία που θα φύγουμε για διακοπές.

Οι κοντινές αλλά και μακρινές εξορμήσεις φαίνεται πως είναι αυτό που έλειψε και στον Ben Gorham, Creative Director & Founder του οίκου Byredo. "Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε καθηλωμένοι σε ένα μέρος, οι αναμνήσεις μας έχουν γίνει ιδιαίτερα ζωντανές–και αυτό που αναπολώ πιο συχνά είναι τα ταξίδια. Πίσω από τη φυσική έννοια των χώρων, αυτή η ιδέα της κίνησης-των ταξιδιών, του να βρίσκεσαι καθοδόν για κάπου-είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει. Το κενό που υπάρχει ανάμεσα στους τόπους: αυτό ήθελα να αιχμαλωτίσω", λέει.

Το αποτέλεσμα ήταν η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Byredo, Open Sky. Δημιουργημένο σε μια περίοδο που όλος ο κόσμος βρίσκεται σε στασιμότητα, το νέο άρωμα εκφράζει ένα μεταφυσικό φόρο τιμής στην εμπειρία του ταξιδιού: μια "απόσταξη" του ίδιου του ταξιδιού, φορτισμένη με προσμονή. Εξερευνώντας το κενό ανάμεσα στην αναχώρηση και τον προορισμό, και την αφηρημένη αύρα ενός ατέρμονου ορίζοντα, το Open Sky είναι ένα άρωμα που δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε εκεί-αντίθετα, είναι μια ωδή στο "ανάμεσα".

Ανυπομονείς να φύγεις για διακοπές; Με αυτό το άρωμα είσαι ήδη στα μισά της διαδρομής

Με νότες από ζωηρό πόμελο τυλιγμένο σε φύλλα κάνναβης, πικάντικο μαύρο πιπέρι, ξυλώδες palo santo και μεθυστικό βετιβέρ θα γίνει εύκολα το νέο αγαπημένο σου άρωμα.

info
Θα το βρεις στα καταστήματα Attica και το atticadps.gr/eshop

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ