Follow us

Tα 7 πιο ευωδιαστά body oils για αξεπέραστη λάμψη και ενυδάτωση το καλοκαίρι

Shimmery ή όχι, αποτελούν την απαραίτητη προσθήκη στο νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι.

body oils iStock

Αν τα body oils δεν έχουν γίνει ακόμα μέρος της skincare ρουτίνας περιποίησής σου, προτείνουμε να το ξανασκεφτείς. Τα έλαια σώματος (με λάμψη ή χωρίς) αποτελούν το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας που έχει λεία, μεταξένια επιδερμίδα στα πόδια και στο σώμα της, ενώ πολλές stars ορκίζονται σε αυτά. Τρανό παράδειγμα η JLo που εφαρμόζει μπόλικο body oil σε κάθε συναυλία της λίγο πριν βγει στο stage, ισχυριζόμενη ότι κάνει τα πόδια της να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

Ένα εξαιρετικό, ενυδατικό προϊόν, που είτε το χρησιμοποιείς μόνο του είτε μετά από την body lotion σου, βοηθάει πολύ στο "κλείδωμα" της υγρασίας στο δέρμα σου. Εκτός από την ενυδάτωση όμως, προσφέρει και κάτι που δεν μπορεί να σου χαρίσει μια ενυδατική λοσιόν: αυτήν την απαράμιλλη, καλοκαιρινή λάμψη, το "healthy glow" που όλες θέλουμε στο σώμα μας το καλοκαίρι. Είτε επιλέξεις λάδι σώματος με λάμψη (shimmering oils) είτε χωρίς, το αποτέλεσμα θα είναι (σχεδόν) ίδιο. To καλύτερο; Το αξεπέραστο, ονειρικό άρωμά τους που σε ταξιδεύει μεμιάς στις καλοκαιρινές διακοπές σου σε κάποιο νησί.

Tip: αν προτιμήσεις να το εφαρμόσεις μόνο του, χωρίς τη χρήση ενυδατικής κρέμας, άπλωσέ το σε νωπό δέρμα, ιδανικά μετά το ντούζ, ώστε να σφραγίσεις την υγρασία από το μπάνιο. Αν πάλι θες να το συνδυάσεις με τα ενυδατικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιείς, εφάρμοσε το λάδι στο τέλος της περιποίησής σου για να σφραγίσεις και πάλι την ενυδάτωση που έχει προηγηθεί απ 'όλα τα προϊόντα. Μην ανησυχείς για την αίσθηση λιπαρότητας που πιθανόν φοβάσαι ότι θα σου αφήσει - οι πιο πολλές συνθέσεις είναι σούπερ ελαφριές και απορροφώνται πολύ γρήγορα.

Bonus point: πολλά από αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο αλλά και στα μαλλιά σου, με την πολυχρηστικότητά τους αυτή να τα καθιστά απαραίτητα για το νεσεσέρ των διακοπών μας.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας ενυδατικά και ξηρά λάδια που προτείνουμε να προσθέσεις από δω και στο εξής στη ρουτίνα σου - αν δεν το έχεις κάνει ήδη:

Πηγή: madamefigaro.gr

Hei Poa, Monoï Collection Queen of the Marquises Ενυδατικό Λάδι Σώματος-μαλλιών

Hei Poa, Monoï Collection Queen of the Marquises Ενυδατικό Λάδι Σώματος-μαλλιών

Ενυδατικό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά, με Μονόι Ταϊτής που παγώνει φυσικά κάτω από τους 24°C.+ Για χρήση όλες τις εποχές του χρόνου.
Τοποθέτησε το μπουκάλι κάτω από το ζεστό νερό για να γίνει ρευστό το προϊόν, σε περίπτωση που θες να το χρησιμοποιήσεις τον χειμώνα.

Darphin, Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil

Darphin, Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil

Ένα λαμπερό έλαιο που αφήνει ένα πέπλο λάμψης, ενώ προστατεύει το φράγμα της επιδερμίδας. Bελτιώνει την ελαστικότητα και ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας μια sunkissed όψη με το κομψό άρωμα λευκού λουλουδιού της Soleil Plaisir.  

Laouta, Sunrise Glow

Laouta, Sunrise Glow "silicone free"

Ξηρό, ενυδατικό λάδι με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων που ενυδατώνουν το δέρμα δίνοντας μία φυσική περλέ λάμψη. Εξαιρετικά λαμπερό λάδι με ευχάριστο άρωμα από αιθέρια έλαια περγαμόντου,άρωμα βανίλια και τριαντάφυλλο.

KORRES, Ενυδατικό Serum-Oil Σώματος Guava-Mango

KORRES, Ενυδατικό Serum-Oil Σώματος Guava-Mango

Τροπικό άρωμα guava με γλυκιά αίσθηση από φρέσκο μάνγκο. Ενυδατικό serum-oil σώματος, ενισχυμένο από 5 θρεπτικά έλαια, ενυδατώνει βαθιά και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποίησέ το μετά τον καθαρισμό σε βρεγμένη επιδερμίδα.

Nuxe Huile Prodigieuse - Ιριδίζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Nuxe Huile Prodigieuse - Ιριδίζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Κλασικό και αγαπημένο, το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά της Nuxe ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Με φυτικές ιριδίζουσες πέρλες χαρίζει μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα ενώ είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Χάρη στα 7 πολύτιμα φυτικά ελαία που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση, απαλότητα, επιδιόρθωση και θρέψη. Με υπέροχο, αισθησιακό άρωμα.

KORRES Aegean Bronze, Bronze Luminous Body Perfecter

KORRES Aegean Bronze, Bronze Luminous Body Perfecter

Μπορεί να μην πρόκειται για λάδι, αλλά αυτή η ανάλαφρη ενυδατική mousse με υαλουρονικό οξύ χαρίζει φυσική λάμψη και αναδεικνύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας ατέλειες, λεπτές γραμμές και σημάδια - περίπου δηλαδή ό, τι θα σου προσέφερε ένα λάδι σώματος. Ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι!

Nuxe Huile Prodigieuse Florale - Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Nuxe Huile Prodigieuse Florale - Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Ομοίως με τον προκάτοχό του, το συγκεκριμένο λάδι χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και προστασία ενώ το ξεχωριστό άρωμά του σε μαγεύει. Λουλουδένιο, φρέσκο & ντελικάτο,  χαρακτηρίζεται από πικάντικο grapefruit, αρωματική μανόλια και αισθησιακό Musk.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ