Follow us

H Jennifer Lopez σού δείχνει ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα για την παραλία

Αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε το ιδανικότερο - θεωρούμε - χτένισμα για την παραλία: ένα πολύ ψηλό, sleek κότσο που είναι chic, stylish, προστατεύει τα μαλλιά σου και ταυτόχρονα δεν θα σε κάνει να σκάσεις απ'τη ζέστη.

Demi Lovato | Ανανέωσε το κούρεμά της και μας άφησε άφωνες

Φυσικά, η ίδια το έκανε στο πλαίσιο επαγγελματικής φωτογράφισης, εξού και το άψογο αποτέλεσμα αλλά και το (έντονο), χωρίς ούτε ένα ψεγάδι, μακιγιάζ.

Δες το look στο οποίο αναφερόμαστε:

Loading...

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι για να πας στην παραλία χρειάζεται να βαφτείς το ίδιο έντονα ή να έχεις τα τέλεια μαλλιά - εκτός φυσικά αν το θες. Απεναντίας, είμαστε fans του messy, επιμελώς ατημέλητου look στα μαλλιά, που φαίνεται σαν να ξύπνησες με αυτά χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια για styling.

Παρ' όλα αυτά, το συγκεκριμένο top knot της JLo μάς έδωσε έμπνευση για το χτένισμα του σαββατοκύριακου, είτε πάμε στη θάλασσα είτε μείνουμε στην πόλη. Εσύ μπορείς να το υιοθετήσεις πιάνοντας χαλαρά τα μαλλιά σου σε χαμηλό ή ψηλό κότσο, ανάλογα τη διάθεση, και αφήνοντας επίτηδες λίγες τούφες να πλαισιώνουν χαλαρά το πρόσωπό σου. Αν μάλιστα προτιμήσεις να μην χτενίσεις ιδιαίτερα τα μαλλιά σου, ακόμα καλύτερα!

Πώς να κάνεις το πιο hot-right-now, αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων

Όσο για το μακιγιάζ, θα λέγαμε να αποφύγεις τις bold κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη και γενικότερα τις βαριές συνθέσεις, ιδίως αν σχεδιάζεις να πας για μπάνιο. Αρκέσου στο αντηλιακό σου, ένα ρουζ ή bronzer για ένα sun-kissed αποτέλεσμα και λίγο lip balm, με διακριτικό χρώμα ή χωρίς και είσαι έτοιμη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ