Follow us

Tα 3 πιο hot χτενίσματα που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Τα χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2021 είναι όσο low-maintenance θα θέλαμε.

χτενίσματα καλοκαίρι Pixel Formula

Αν αναρωτιέσαι ποια χτενίσματα θα είναι στο προσκήνιο φέτος το καλοκαίρι, καταρχάς σου έχουμε νέα: όσο πιο low-maintenance, τόσο το καλύτερο.

Δες ακόμη: Πώς να κάνεις το πιο hot-right-now, αγαπημένο χτένισμα των Γαλλίδων

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια - όσο πιο λίγο προσπαθείς για το χτένισμά σου, τόσο πιο χαλαρό και όμορφο θα βγει, ακόμα κι αν σου ακούγεται περίεργο. Φαίνεται ότι ο δύσκολος χειμώνας που πέρασε λόγω του εγκλεισμού μας εξαιτίας της πανδημίας, δημιούργησε συγκεκριμένες συνήθειες και στα hair trends που ήρθαν για να μείνουν.

Έτσι, χαλαρές και ανέμελες μπούκλες για τα μακριά μαλλιά αλλά και sleek, απλά bobs για όσες θέλουν να τα κρατήσουν σε μικρά μήκη, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για το καλοκαίρι. Αλλά κι αν ακόμη θες να φέρεις έναν 70s αέρα στo hairstyle σου, το TikTok ανέδειξε το "Farrah Fawcett Flip" στο πιο trendy χτένισμα που συγκεντρώνει χιλιάδες views και αναζητήσεις.

Αναλυτικά τα 3 χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2021 που θα βλέπεις παντού μπροστά σου:

#1. Φιλάρισμα αλά "Farrah Fawcett"

Ας ξεκινήσουμε από το εξαιρετικά sexy & flirty χτένισμα με τα 70s vibes: το χτένισμα με τις μακριές, γεμάτες όγκο και κίνηση αφέλειες και το layered κούρεμα. Η Farrah Fawcett αποτέλεσε την έμπνευση για το συγκεκριμένο hairstyle που έχει κερδίσει ακόμα και την Gen Z, συγκετρώνοντας χιλιάδες likes και views με τα tutorials τους στα social media. Εμάς μας αρέσει γιατί αναδεικνύει την πιο θηλυκή πλευρά σου ενώ δημιουργεί όγκο εκεί ακριβώς που τον χρειάζεσαι.

Loading...

#2. Beach Waves

Ίσως το νο. 1 καλοκαιρινό χτένισμα, οι ανέμελοι κυματισμοί που θυμίζουν τα μαλλιά μας όταν στεγνώνουν με το θαλασσινό αλάτι θα είναι διαχρονικά πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών. Αναδεικνύουν κάθε τύπο μαλλιών, ταιριάζουν σε όλα τα μήκη ενώ κολακεύουν όλα τα πρόσωπα. Εδώ θα δεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το πιο sexy mermaid look.

Loading...

#3. Flat Bob (ή αλλιώς "Flob")

Στην ουσία πρόκειται για το κλασικό (μακρύ ή κοντό) sleek καρέ κούρεμα, που όμως έχει αυστηρά την χωρίστρα στη μέση. Ξέχνα για λίγο την πλαϊνή χωρίστρα και χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση για ένα πιο μοντέρνο και μίνιμαλ look & feel στην bob κουπ σου.

Loading...

Δες επίσης: Hair Trends 2021 | Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα για το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ