Follow us

Golden Hour Look | Πώς να δημιουργήσεις το πιο κολακευτικό sunkissed μακιγιάζ

Για τις πιο instagram worthy φωτογραφίες.

Beauty golden hour Istock Photo

Ειδικά τις καλοκαιρινές μέρες και συχνά πριν από το ηλιοβασίλεμα, υπάρχει μια ξεχωριστή ώρα όπου το φως γίνεται λιγότερο έντονο και διαπερνά όλο τον κόσμο σαν ένα απαλό φίλτρο. Ξέρεις για ποια ώρα μιλάμε, για τη λεγόμενη golden hour που όλες οι επίδοξες influencers κάνουν τα πιο εντυπωσιακά photoshooting.

Από εκεί είναι εμπνευσμένη και η νέα συλλεκτική σειρά της essene cosmetics The Glowin' golds, η οποία λειτουργεί σαν ένα λαμπερό χρυσό φίλτρο που εξασφαλίζει μια φυσική, ηλιόλουστη επιδερμίδα για μια Instagrammable εμφάνιση. Με πολλά οφέλη για το δέρμα και συστατικά όπως βιταμίνες C και Ε, τα προϊόντα συνδυάζουν τέλεια τη φροντίδα και το μακιγιάζ.

Golden Hour Look | Πώς να δημιουργήσεις το πιο κολακευτικό sunkissed μακιγιάζ

Η νέα limited edition σειρά περιλαμβάνει την hydrating golden face mask για υγιή και ενυδατωμένη όψη σε μόλις 15 λεπτά, το vitamin C glow serum για φυσική λάμψη και τέλεια βάση στο μακιγιάζ και το caring shimmer lip oil για βαθιά ενυδάτωση στα χείλη και ένα λαμπερό voluminous αποτέλεσμα. Η σειρά δεν υστερεί όμως ούτε στο κεφάλαιο μακιγιάζ: Περιλαμβάνει το body shimmer gel για απαλή, εντυπωσιακή επιδερμίδα στην περιοχή του λαιμού, στα χέρια ή στα πόδια, το vitamin C baked highlighter για λάμψη στα ζυγωματικά, το vitamin E baked luminous bronzer για ένα υπέροχο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα, αλλά και την αγαπημένη i love extreme limited crazy volume mascara σε περιορισμένη έκδοση με έναν εκλεπτυσμένο, χρυσό σχεδιασμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ