Follow us

Τα νέα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου φέτος

Για την απόλυτη αντηλιακή προστασία.

αντηλιακά Istock Photo

Αν δεν φεύγεις σήμερα για το πρώτο τριήμερο μακριά από την πόλη, τότε είμαστε σίγουρες πως το έχεις κανονίσει για τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της to do λίστας σου είναι η εύρεση των αντηλιακών που θα σε συνοδεύουν φέτος το καλοκαίρι σε όλες τις παραθαλάσσιες -και μη- περιπέτείες σου.

Τα νέα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου φέτος

Το Carroten λάνσαρε 5 ολοκαίνουρια προϊόντα για κάθε ανάγκη που σίγουρα αξίζουν μια θέση στην τσάντα θαλάσσης σου: Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Sensicare SPF50+ και το αντηλιακό γαλάκτωμα Sensicare SPF50+ με βιολογικό έλαιο από σπόρους κάνναβης και χωρίς άρωμα είναι ιδανική για εσένα που έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Για τα παιδιά προτίμησε το αντηλιακό γαλάκτωμα Kids Sensicare SPF50+ σε μορφή σπρέι που κάνει την προστασία των μικρών από τις ακτίνες UV πραγματικά παιχνιδάκι.

product

Από την τσάντα σου δεν θα πρέπει φυσικά να λείπει και το αντηλιακό mist Coconut Dreams SPF50 & SPF30, εμπλουτισμένο με το προηγμένο σύστημα Superdry, το οποίο προφέρει άμεση απορρόφηση και μείωση της θερμοκρασίας έως 2 C για να νιώθεις δροσερή κάτω από τον καυτό ήλιο.

product

Για εσένα που λατρεύεις το sunkissed αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, το Carroten δημιούργησε το γαλάκτωμα σταδιακού μαυρίσματος Endless Bronze, το οποίο προσδίδει άμεσα φυσικό bronze χρώμα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει παρατείνοντας τη χρυσαφένια της όψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ