Μαίρη Συνατσάκη | Μας δείχνει το "αληθινό" της δέρμα και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Η ροδόχρους ακμή και η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα ακόμη empowering μήνυμα θέλησε να στείλει η Μαίρη Συνατσάκη στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ, blur effect ή κάποιο φίλτρο της δημοφιλούς εφαρμογής και μίλησε για τη δύναμη του "αληθινού δέρματος" που είναι μοναδικά όμορφο, με τον δικό του τρόπο.

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε κατάξανθη (pics)

Σας έκανε τοοοση εντύπωση το "αληθινό δέρμα"

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια τόσο στη λεζάντα, όσο και σε direct διάλογο με follower, η ροδόχρους ακμή έχει αφήσει μερικά σημάδια, τα οποία είναι επίσης εντελώς φυσιολογικά και μέρος του προσώπου της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Σας έκανε τοοοση εντύπωση το "αληθινό δέρμα" όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο).

Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της. Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις...

Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!"

Η σχετική ανάρτηση