Follow us

Great | Ο σύμμαχος των μαλλιών σου (και) το καλοκαίρι

Μια πολυβιταμίνη που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υγεία των μαλλιών σου το καλοκαίρι - και όχι μόνο.

great

Θάλασσα, ήλιος, διακοπές, ξεκούραση είναι μερικά από τα essentials του καλοκαιριού για όλες μας. Αλλά πόσες από εμάς φροντίζουμε και για την υγεία των μαλλιών μας; Αν μέσα στα δικά σου essentials δεν βρισκόταν μέχρι τώρα το απαραίτητο summer hair routine, συνέχισε να διαβάζεις.

Θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, σίδηρος και πρωτεΐνες, είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Μια πολυβιταμίνη με έμφαση στη βελτίωση των μαλλιών μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και για την ταλαιπωρία των μαλλιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι πολυβιταμίνες Great, που δημιούργησε η Βίκυ Καγιά, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας και περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για πλούσια και λαμπερά μαλλιά.

Με τις Great πολυβιταμίνες σου ενισχύεις την τρίχα από μέσα προς τα έξω ώστε να θωρακιστεί απέναντι στην καταπόνηση του καλοκαιριού (ψαλίδα, σπάσιμο της τρίχας, ξηρότητα).

Ποια συστατικά της Great ενισχύουν τα μαλλιά:

D-Βιοτίνη (100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας): Bοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών και καταπολεμά τις φλεγμονές του τριχωτού της κεφαλής.

L – Μεθειονίνη: Βοηθά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Βιταμίνη Β2 (114% της ΣΗ): Πολύτιμη για την υγεία των μαλλιών.

Σελήνιο (127% της ΣΗΠ): Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και νυχιών.

Ψευδάργυρος (50% της ΣΗΠ): Ενισχύει μαλλιά και δέρμα.

Δες εδώ όλα τα συστατικά της Great.

Είπαν για την Great:

"Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι πάνω στη χτένα έμενε το μισό DNA μου! Στον 1ο μήνα τα μαλλιά μου άρχισαν να είναι πιο λαμπερά, λιγότερο λιπαρά, να ξεμπερδεύονται πιο εύκολα."

Σοφία-Νίκη Βαμβακά

"Λόγω της δουλειάς μου λούζομαι αρκετά συχνά και χρησιμοποιώ καθημερινά θερμαντικά εργαλεία. Η Great με βοήθησε τα μαλλιά μου να μην είναι τόσο ξηρά και να τα νιώθω πιο δυνατά."

Μαίρη Κατσίκη

"Τα μαλλιά μου είναι το χαρακτηριστικό μου. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο λαμπερά και υγιή. Γίνεται; Με την Great γίνεται."

Μαρία Παπαγεωργίου

Δες στο greatforwomen.com περισσότερα testimonials.

Ακολούθησέ μας σε Facebook, Instagram και κάνε subscribe στο YouTube κανάλι μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ