Follow us

H Kate Winslet στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα για την ομορφιά και την αυτοεκτίμηση σε όλες τις γυναίκες

H ταλαντούχα ηθοποιός και ακτιβίστρια είναι η νέα global ambassador της L'oréal Paris.

Kate Winslet Courtesy of L'oréal Paris

Πρωταγωνιστώντας στην ταινία "Τιτανικός" μόλις στα 21 της χρόνια, το άστρο της Κate Winslet δεν άργησε να λάμψει. Όχι μόνο για την εκπληκτική πορεία που χάραξε στο εξής, επιλέγοντας με απόλυτη προσοχή τις ταινίες που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο το ταλέντο της και εξέφραζαν τις αξίες της, αλλά και για την χαρισματική προσωπικότητά της που πάντοτε ενέπνεε τους ανθρώπους γύρω της, και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα.

Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να καταλάβουμε γιατί η L’Oréal Paris επέλεξε τη γοητευτική ηθοποιό (και πραγματική influencer) ως τη νέα global ambassador του brand για να μοιραστεί το όραμα της μάρκας: "Μην αμφιβάλεις ποτέ για τον εαυτό σου. Γιατί μας αξίζει."

H Kate Winslet στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα για την ομορφιά και την αυτοεκτίμηση σε όλες τις γυναίκες

Η Kate Winslet δίνει φωνή σε σκοπούς που σχετίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει η L'Oréal Paris: ίσα δικαιώματα, φεμινισμός, αποδοχή της διαφορετικότητας και βιωσιμότητα. Στη ζωή, όπως και στην τέχνη, υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών.

"Πρόκειται για μια δυναμική φωνή που μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε το όραμά μας στη L'Oréal Paris: η κάθε γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της, έτσι ώστε η επόμενη γενιά να μην αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για τις δυνατότητές της. Η Kate έχει ένα μοναδικό ταλέντο, να αναδεικνύει ιστορίες γυναικών και να υποστηρίζει όλες αυτές τις γυναίκες των οποίων οι φωνές δεν ακούγονται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Kate Winslet ανήκει στην οικογένεια της L’Oréal Paris, γιατί μοιράζεται τον ίδιο λόγο ύπαρξης με εμάς: να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να αναγνωρίζουν την αξία τους, να γιορτάζουν την ομορφιά τους και να τολμούν να είναι ο εαυτός τους", υποστηρίζει η Global Brand President της L'Oréal Paris, Delphine Viguier-Hovasse.

Με τη σειρά της η Kate Winslet δηλώνει: "Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά για να φτάσω στο σημείο να μην χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό που είμαι και να με αποδεχτώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της L’Oréal Paris και μπορώ στα αλήθεια να πω: Χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να μπορέσεις να πιστέψεις ότι αξίζεις. Κάποιες φορές μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις. Όλοι έχουμε στιγμές σαν κι αυτές. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερο επαναλαμβάνεις αυτή τη φράση και πιστεύεις σε όλα αυτά τα οποία είσαι στα αλήθεια όπως κι αν αυτοπροσδιορίζεσαι, τότε με το χρόνο και με πίστη στον εαυτό σου θα καταλάβεις κι εσύ ότι αξίζεις.".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ