Follow us

H Sophie Turner επέστρεψε στις ρίζες της | Έγινε και πάλι κοκκινομάλλα

Και μας θύμισε εποχές Game of Thrones.

Sophie Turner

Αν υπάρχει μια διάσημη ξανθιά ηθοποιός που ο περισσότερος κόσμος έχει στο μυαλό του ως κοκκινομάλλα, αυτή είναι σίγουρα η Sophie Turner. Κι αυτό γιατί την είχαμε συνηθίσει ως gingerhead, υποδυόμενη τον ρόλο της Sansa Stark στο Game of Thrones για σχεδόν μια δεκαετία.

Τόσο συνυφασμένο με την ίδια ήταν το χρώμα των μαλλιών της που δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι η πορφυρή αυτή απόχρωση ήταν αποτέλεσμα βαφής, και όχι η φυσική της.

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Βέβαια, τα τελευταία δύο χρόνια η ηθοποιός επέστρεψε στις ... φυσικές της ρίζες, αφού κράτησε το λαμπερό ξανθό της τόσο στον γάμο όσο και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Κάτι που άλλαξε και πάλι πρόσφατα, αφού πριν λίγες μέρες εθεάθη σε ένα αγώνα baseball με τον σύζυγό της, Joe Jonas, και με ένα εντελώς διαφορετικό look στα μαλλιά που μας έφερε στο νου εποχές Game of Thrones.

Η 25χρονη έγινε ξανά κοκκινομάλλα ακολουθώντας την ginger τάση που είναι τόσο δημοφιλής τελευταία ανάμεσα στις A-listers. Στην παραάτω φωτογραφία μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα τόσο τη νέα απόχρωση όσο και τις curtain bangs, που αποτελούν επίσης πρόσφατη αλλαγή στο hairstyle της.

Loading...

Κι αν δεν πιστεύεις στα μάτια σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στη selfie που έβγαλε η ίδια στον καθρέφτη της, επιδεικνύοντας τη δραστική αυτή αλλαγή.

H Sophie Turner επέστρεψε στις ρίζες της | Έγινε και πάλι κοκκινομάλλα

Πώς σου φαίνεται;

Σκέφτεσαι να γίνεις ginger; Δες εδώ ποια κόκκινη απόχρωση σου ταιριάζει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ