Follow us

Το must προϊόν του φετινού καλοκαιριού περιέχει ένα από τα πιο πολύτιμα λουλούδια στον κόσμο

Το λάδι άγριο τριαντάφυλλο θεωρείται ένα από τα ιερά δισκοπότηρα του skincare και δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη ρουτίνα σου.

Beauty Istock Photo

Γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του χάρη στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C -9x υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού-, Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρών οξέα και βιταμίνης Α, το λάδι άγριο τριαντάφυλλο θεωρείται ένα από τα ιερά δισκοπότηρα του skincare. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και χρωματικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας, ενώ προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Η πρώτη κρέμα με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου δημιουργήθηκε στο εργαστήριο του ομοιοπαθητικού φαρμακείου Κορρές στο Παγκράτι, το 1996. Το άγριο τριαντάφυλλο έγινε κάπως έτσι σύμβολο της KORRES, πρωταγωνιστής σε βραβευμένες συλλογές περιποίησης και μακιγιάζ. Fast forward στο 2021 και τo άγριο τριαντάφυλλο συνεχίζει να "κοσμεί" πολλά από τα best selling προϊόντα του brand. Για να γιορτάσει αυτά τα 25 χρόνια, η KORRES λανσάρει μία limited edition συλλογή nail colours γεμάτη με τα χρώματά του πανέμορφου αυτού λουλουδιού και ένα liquid highlighter που χαρίζει την εμβληματική λάμψη και γοητεία ενός από τα πιο πολύτιμα λουλούδια στον κόσμο.

Το Iconic Glow Liquid Highlighter είναι το προϊόν που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι, καθώς χαρίζει άμεση φυσική λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την περιποιείται χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου και βιταμίνη C.

Το must προϊόν του φετινού καλοκαιριού περιέχει ένα από τα πιο πολύτιμα λουλούδια στον κόσμο

Από το καλοκαίρινό νεσεσέρ σου δεν μπορούν φυσικά να λείπουν ούτε τα βερνίκια νυχιών Gel Effect Nail Colour για απόλυτη λάμψη και διάρκεια εώς 10 μέρες. Οι νέες limited editon αποχρώσεις Moonstone Rose, Eternity Red Rose, Ballarina Rose, Pink Parfait Rose, Misty Rose, Cherry Brandy Rose εμπνευσμένες από τη σαγήνη του άγριου τριαντάφυλλου θα γίνουν σίγουρα οι αγαπημένες σου.

product
info
Βρες όλα τα προϊοντα KORRES στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ