Follow us

8 καλοκαιρινά makeup looks που θα σε κάνουν να θες να βάφεσαι συνέχεια

Ιδέες για καλοκαιρινό μακιγιάζ που σε συνοδεύσει στο γραφείο, στις βόλτες ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

καλοκαιρινό μακιγιάζ Pixel Formula

Ο ερχομός του καλοκαιριού φέρνει μαζί του και το αέρινο καλοκαιρινό μακιγιάζ, σε μια εποχή που έχουμε διάθεση περισσότερο από ποτέ να πειραματιστούμε με χρώματα και υφές.

Τώρα που η σταδιακή επάνοδος στην πραγματικότητα είναι γεγονός, ήρθε η ώρα να ξεθάψουμε τα πινέλα και τα ξεχασμένα μας καλλυντικά και να "παίξουμε" με glitter σκιές, παστέλ αποχρώσεις, λαμπερά highlighters και bold χείλη - όχι (απαραίτητα) όλα μαζί.

8 απλοί τρόποι για να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου εύκολα μέσα στη μέρα

Μετά από πάνω από έναν χρόνο που δίνουμε κυρίως βάση στο μακιγιάζ των ματιών μας, ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι και τα χείλη αλλά και τα ζυγωματικά μας.

Δες παρακάτω όλα εκείνα τα makeup looks που συγκεντρώσαμε και που θα σε κάνουν να θες να βάφεσαι ακόμα και μέσα στο σπίτι σου:

Sweet pastels

Loading...
Loading...

Οι παλ αποχρώσεις, είτε μεμονωμένα στο μακιγιάζ είτε σε μονοχρωματικά looks, γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά και ταιριάζουν σε όλοους σχεδόν τους τόνους επιδερμίδας. Ροζ, βερικοκί ή ροδακινί, λιλά, όλα δείχνουν ακόμα πιο τέλεια σε μαυρισμένο δέρμα.

Warm Browns

Loading...
Loading...

Καφέ και μπεζ τόνοι σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά ταιριάζουν άψογα με το μαύρισμά σου. Δοκίμασε επίσης το ζεστό χρώμα της τερρακότας στα μάτια για ένα sexy terracota eye makeup look.

Glossy lids

Loading...

Gloss στα χείλη, gloss και στα βλέφαρα. Κρεμώδεις ή glossy σκιές δίνουν στα μάτια ένα γυαλιστερό, έξτρα λαμπερό φινίρισμα.

"Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Glowing Natural Makeup

Loading...

Καλοσχηματισμένα φρύδια, έντονο ρουζ και διάφανα, glassy χείλη συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό makeup look.

Sunset eyes

Loading...

Όλα τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στα μάτια σου. Ιδίως οι χρυσές σκιές, αν δουλευτούν σωστά, δείχνουν πολύ ωραίες το καλοκαίρι.

Raspberry lips

Loading...

Αν θες να ξεφύγεις από το κλασικό κόκκινο, μια ωραία και πιο διακριτική εναλλακτική είναι η συγκεκριμένη απόχρωση, που όμως δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Bold lips

Loading...

Για τις fans του κλασικού κόκκινου, δεν θα λείπει απ' τα νεσεσέρ μας ούτε το καλοκαίρι.

Soft Glam

Loading...

ΜΙα λεπτή γραμμή eyeliner, nude χείλη και ροδακινί ζυγωματικά είναι ο αλάνθαστος τρόπος για να είσαι polished και προσεγμένη αλλά με διακριτικό τρόπο. Γιατί το καλοκαίρι το μακιγιάζ μας δεν χρειάζεται να "φωνάζει".

Εξυπακούεται ότι μερικά (ή και όλα) από τα παραπάνω μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε πιο επίσημες περιστάσεις - αν είσαι για παράδειγμα καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; 6 bridal makeup looks για να λάμψεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ