Fishtail braids | Η έμπνευση που χρειαζόσουν για τα καθημερινά χτενίσματα του καλοκαιριού

Λίγο inspo για την πλεξούδα ψαροκόκκαλο - το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η πλεξούδα ψαροκόκκαλο μπορεί να θεωρείται και ένα από τα πιο καλοκαιρινά χτενίσματα: Άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανέμελη εποχή του χρόνου, οι fishtail braids θυμίζουν αμέσως διακοπές, βόλτες στη θάλασσα και beach parties.

Όμως, είναι τόσο polished και προσεγμένο που, φυσικά, άνετα μπορεί να σταθεί και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα σε γάμους ή βαφτίσεις, ακόμα και στο γραφείο. Μάλιστα, τελευταία υιοθετείται και από πολλές νύφες που θέλουν αν δώσουν στο bridal look τους ένα ρομαντικό και casual ύφος.

3 ευρηματικοί τρόποι για να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου με στιλ το καλοκαίρι

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κάπως περίπλοκο σαν χτένισμα, όμως αν κάνεις μια-δυο πρόβες στον καθρέφτη θα διαπιστώσεις πόσο εύκολο αλλά και διασκεδαστικό είναι να φτιάχνεις ψαροκόκκαλη πλεξούδα, ακόμα και χωρίς καμία βοήθεια.

Αυτό το είδος της κοτσίδας ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά είσαι απ᾽τις τυχερές, καθώς σε σένα θα δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις διάφορα, περίτεχνα hairstyles με ψαροκόκκαλες πλεξούδες, όπως half-up half down χτενίσματα, αλογοουρά-πλεξούδα, ακόμα και baby braids που πλαισιώνουν το πρόσωπο - απλά, αντί για τις κλασικές κοτσίδες, εσύ θα πλέξεις μια ψαροκόκκαλη.

Το ιδανικό χτένισμα για την παραλία όπως το είδαμε στις πασαρέλες

Δες παρακάτω τις ιδέες που συγκεντρώσαμε και που θα εμπνεύσουν τα καθημερινά σου χτενίσματα στην πόλη αλλά και στις διακοπές: