Follow us

H Gigi Hadid σού δείχνει έναν σούπερ ευρηματικό τρόπο για να βάλεις σκιά

To καλοκαιρινό μακιγιάζ σου μόλις αναβαθμίστηκε.

gigi hadid Splash News

Μετά το soft glam μακιγιάζ της Gigi Hadid, που είναι ό, τι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους, το μοντέλο επανήλθε δείχνοντάς μας έναν φρέσκο τρόπο για να βάζουμε σκιά ματιών.

Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαινόταν να έχει τοποθετήσει μια φλούο πορτοκαλί σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της και μόνο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά. Αντί δηλαδή να εφαρμόσει αυτήν τη τόσο ξεχωριστή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο όπως ίσως θα περίμενε κανείς, εκείνη επέλεξε μόνο ένα μικρό σημείο, φωτίζοντας έτσι ακόμα καλύτερα το βλέμμα της.

Το παράδοξο είναι ότι αν την είχε εφαρμόσει στα μάτια της με τον παραδοσιακό τρόπο ίσως να μην έκανε τόσο stand out - ίσως μάλιστα να μην μας άρεσε κιόλας, καθώς θα φαινόταν μάλλον υπερβολικό το αποτέλεσμα. Τοποθετώντας τη όμως με αυτόν τον πιο διακριτικό τρόπο, πέτυχε να τραβήξει την προσοχή όλων στο ούτως ή άλλως σαγηνευτικό βλέμμα της.

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια | Μάθε πώς θα τα αναδείξεις

Ειδικά η συγκεκριμένη πορτοκαλί απόχρωση ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το χρώμα των ματιών της, ενώ σημαντικό είναι ότι οι ουδέτεροι και nude-μπρονζέ τόνοι κυριαρχούσαν στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

Δες το makeup look της:

Loading...

Την ευρυματική αυτή τεχνική εμπνεύστηκε ο Patrick Ta, διάσημος makeup artist που επιμελείται τα makeup looks πολλών celebrities, ενώ βρίσκεται πίσω απ᾽όλα σχεδόν τα μακιγιάζ της 26χρονης.

Fishtail braids | Η έμπνευση που χρειαζόσουν για τα καθημερινά χτενίσματα του καλοκαιριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ