Follow us

Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις τέλος στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι

Το Carboxytherapy αντιμετωπίζει δραστικά την "όψη φλοιού πορτοκαλιού" και το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι

MissBloom TEAM
κυτταρίτιδα Istock Photo

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί περίπου το 90% του γυναικείου πληθυσμού, ενώ δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικία, σωματικό βάρος και lifestyle. Η επαναστατική θεραπεία Carboxytherapy δρα στην αιτία του προβλήματος χαρίζοντας απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα, χωρίς νυστέρι και ταλαιπωρία.

Ο τρόπος

Ο μηχανισμός δράσης της Carboxytherapy στηρίζεται στην επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας με όφελος πρωτίστως λειτουργικό, ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού η μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών και η επακόλουθη διέγερση των ινοβλαστών προκαλούν ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος, το οποίο γίνεται πιο ομαλό, H πιο σφριγηλό και πιο συμπαγές. Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα, απλή και αποδεδειγμένη θεραπεία ανάπλασης, που μειώνει δραστικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας βελτιώνοντας τον τοπικό μεταβολισμό και την αιμάτωση των ιστών. Οι συνεδρίες είναι ταχύτατες, άνετες και αποτελεσματικές. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με μια ειδική πιστοποιημένη ιατρική συσκευή μέσω της οποίας διηθείται διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε αέρια κατάσταση στον υποδόριο ιστό με τη βοήθεια μιας μικροσκοπικής βελόνας 30G (διαμέτρου 0,3 χλστ.). Από το σημείο έγχυσης το διοξείδιο του άνθρακα διαχέεται εύκολα στις παρακείμενες περιοχές.

Οι λεπτομέρειες

Απαιτείται μια σειρά συνεδριών για την ελαχιστοποίηση της κυτταρίτιδας και την επίτευξη ενός όμορφου αποτελέσματος, οι οποίες συνήθως προγραμματίζονται κάθε δεύτερη ημέρα, αν και μερικές φορές αρκούν δύο ή ακόμη και μία συνεδρία την εβδομάδα. Ήδη μετά την 5η συνεδρία το δέρμα φαίνεται αισθητά πιο υγιές, ενώ σε κάθε επόμενη συνεδρία η επιδερμίδα εμφανίζεται σαφώς πιο σφριγηλή και χωρίς κυτταρίτιδα. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα του Carboxytherapy διαρκούν πάνω από 6 μήνες, όμως αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του κάθε δέρματος και τη φροντίδα που του δείχνουμε. Μετά την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου η εφαρμογή επαναληπτικών συνεδριών δύο φορές τον χρόνο μπορεί να μας βοηθήσει να απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα για πολύ περισσότερο καιρό, ενώ η επιλογή μιας υγιεινής διατροφής, τα σωστά συμπληρώματα διατροφής και η συστηματική άσκηση θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα ακόμη και για πολλά χρόνια. Πέρα από την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η Carboxytherapy ενδείκνυται και για άλλες εφαρμογές, όπως για την καταπολέμηση της τοπικής λιποδυστροφίας, την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, τη βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων της περιοφθαλμικής περιοχής, αλλά και της φλεβικής και της λεμφικής ανεπάρκειας.

Ευχαριστούμε τον δρα Ελευθέριο Δημητραδιού, πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό, επιστημονικό υπεύθυνο των Luxurious Medical Aesthetics & Plastic Surgery (eleftheriosdimitradiou.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ