Follow us

Τα μόνα beauty προϊόντα που θα χρειαστείς στη μίνι απόδραση του τριημέρου

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος που θα σε κάνουν να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα.

βαλίτσα για τριήμερο iStock

Μπορεί η καλοκαιρινή σου άδεια να αργεί ακόμα, όμως τα Σαββατοκύριακα και τα τριήμερα ενδείκνυνται για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις απ᾽τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Αν έχεις ήδη κανονίσει ένα μίνι ταξίδι το ερχόμενο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είσαι από τις τυχερές. Κι επειδή φανταζόμαστε ότι θα σε έχει πιάσει ένας μικρός πανικός σχετικά με το τι θα πρωτοβάλεις στη βαλίτσα σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Eτοιμάζεις βαλίτσα για τριήμερο; Τα 7 beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου

Τουλάχιστον σε ό, τι αφορά το beauty νεσεσέρ σου, και εκτός από τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, τα μόνα προϊόντα περιποίησης σώματος που θα χρειαστείς για τις τρεις αυτές ημέρες είναι το άρωμά σου, ένα body oil για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη στο σώμα, και ένα αφρόλουτρο για να μυρίζεις υπέροχα. Αν μάλιστα ανήκουν στην ίδια σειρά, τότε ακόμα καλύτερα καθώς το άρωμα θα είναι πιο ενισχυμένο στο δέρμα σου και θα σε ακολουθεί όλη μέρα.

Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος | Πώς θα δημιουργήσεις κομψά looks για την παραλία

Αν έχεις δοκιμάσει το ήδη best-seller Huile Prodigieuse Florale της Nuxe, σίγουρα γνωρίζεις το πολύ χαρακτηριστικό λουλουδένιο άρωμά του αλλά και τη βελούδινη υφή που αφήνει το ξηρό αυτό λάδι στο σώμα. Αν μάλιστα είσαι fan της συγκεκριμένης μυρωδιάς όπως εμείς, θα ενθουσιαστείς όταν σου πούμε ότι η Nuxe κυκλοφόρησε δύο νέα προϊόντα με το signature αυτό άρωμα: ένα αφρόλουτρο και ένα άρωμα.

Τα μόνα beauty προϊόντα που θα χρειαστείς στη μίνι απόδραση του τριημέρου

Prodigieux Floral Le parfum

Μια αναζωογονητική σύνθεση από μανόλια, γκρέιπφρουτ και μόσχο περικλείεται στο χαριτωμένο ροζ καραμελέ μπουκάλι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας στα ύψη.

nuxe

Prodigieux Floral Gelée de Douche Parfumée

Mε πλούσια υφή και έναν λεπτό αφρό, η καθαριστική φυσική σύνθεσή του από καρύδα και σιτάρι εγχύεται με λάδι γλυκού Αμυγδάλου και φυτικής γλυκερίνης για να καθαρίσει απαλά το δέρμα και να του αφήσει μια αίσθηση απαλότητας.

nuxe

Η καλοκαιρινή μυρωδιά τους σίγουρα θα σημαδεύσει τις ωραιότερες στιγμές των διακοπών σου. Τι περιμένεις για να τα δοκιμάσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ