Follow us

Μια αναδρομή στα ωραιότερα beauty looks του οίκου Dior της τελευταίας δεκαετίας

Εν αναμονή του Dior Cruise 2022 που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες στο Καλλιμάρμαρο, αναπολούμε τις πιο σημαντικές beauty moments των shows Dior.

dior Pixel Formula

Μετρώντας αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της "Made in Greece” συλλογής για την Dior Cruise 2021 που θα παρουσιαστεί σε μόλις λίγες ώρες από τώρα στο Καλλιμάρμαρο, κάνουμε μια αναδρομή στα ωραιότερα beauty looks που έχουμε δει σε shows του οίκου.

Ή μάλλον μερικά από τα ωραιότερα, καθώς είναι τόσα πολλά που αναγκαστήκαμε να περιοριστούμε σε μόλις 12 από τα looks που μας έχουν μαγέψει την τελευταία δεκαετία.

Ξεκινώντας από το -όχι και τόσο μακρινό - 2010 φτάνουμε μέχρι την Άνοιξη του ᾽21, διαπιστώνοντας την ευρεία γκάμα των hair και makeup looks που έχει προτείνει όλα αυτά τα χρόνια το luxury brand. Άλλοτε πιο λιτά και απέριττα, εξυμνούν τη φυσική ομορφιά, άλλοτε πιο edgy αλλά και πιο θηλυκά, αναδεικνύουν τη diva που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, ολοκλήρωναν με αριστουργηματικό τρόπο τις ονειρεμένες δημιουργίες Dior - σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια, μπορούμε να πούμε ότι έκλεβαν την παράσταση ακόμα κι από αυτές.

2010

Μια αναδρομή στα ωραιότερα beauty looks του οίκου Dior της τελευταίας δεκαετίας

Χωρίστρα στο πλάι, bouncy μπούκλες με μια παιχνιδιάρικη, flirty διάθεση και πολύς όγκος χαρακτήριζε τα χτενίσματα των μοντέλων στην Spring/Summer συλλογή του 2010. To look ολοκλήρωσε το έντονο κόκκινο κραγιόν με γαλάζια σκιά στα βλέφαρα.

2011

dior

Χωρίς να απέχει πολύ από το προηγούμενο look, η flirty, κοριτσίστικη διάθεση παραμένει διανθισμένη με 50s στοιχεία.

2012

dior

Καθαρό πρόσωπο και βλέμμα, με απαλές διακριτικές σκιές και ελάχιστο χρώμα στα ζυγωματικά για μια φρέσκια δόση υγείας. Τα φούξια χείλη κάνουν ηχηρό stand out ενώ τα πιασμένα μαλλιά αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά.

2013

dior
dior

Ίσως ένα από τα πιο iconic makeup looks που έχουμε δει ποτέ σε fashion show: Κραγιόν σε έντονο κόκκινο, μπορντό, raspberry ακόμα και φούξια χρώμα, με Swarovski μικρά κρύσταλλα κολλημένα στα χείλη που έδιναν μια αξεπέραστη λάμψη στο όλο look. Η Pat Mc Grath μεγαλούργησε την Άνοιξη του ᾽13, κάνοντας μόδα τα glitter χείλη και φέρνοντας στο προσκήνιο τα αντίστοιχα κραγιόν.

2014

dior

Κομψά, sleek σινιόν αναδείκνυαν στο έπακρο τη χρυσή μεταλλική σκιά που είχε ζωγραφίσει τα μάτια των μοντέλων σε ένα σχέδιο που θύμιζε κύκνο. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε καθαρό για να τονιστεί ακόμα περισσότερο το αιθέριο eye makeup look.

2015

dior

Ίσια, ανέμελα μαλλιά και μια φλούο παχιά γραμμή eyeliner ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην Spring/Summer Collection για το 2015.

2016

dior

Φυσικοί τόνοι με διακριτικές αποχρώσεις ροζ παστέλ σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη - το monochromatic look στο μεγαλείο του. Εντύπωση προκαλεί η απουσία μάσκαρα, που αποφεύγεται όταν θέλουμεν α δημιουργήσουμε ένα soft, ρομαντικό μακιγιάζ όπως εδώ.

2017

dior

No makeup look με messy top-knot για τα μαλλιά και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

2018

dior

Η επέλαση των bob haircuts που όμως είχαν ανάλαφρη κίνηση χάρη στα beach waves και στο ελαφρύ φιλάρισμα. Το μακιγιάζ παραμένει διακριτικό, με μια υποψία μαύρου μολυβιού στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

2019

dior

Ακόμα πιο έντονο το eyeliner αυτή τη φορά, περιγράφει όλο το μάτι δίνοντας ένα edgy ύφος στο κατά τ´άλλα ρομαντικό look των ρούχων. Σατέν στέκες κοσμούν τα sleek χτενίσματα των μοντέλων.

2020

dior

Twin braids και καπέλα μας συνοδεύουν στις πιο χαλαρές καλοκαιρινές μας στιγμές, ενώ το μακιγιάζ παραμένει σε χαμηλούς τόνους.

2021

dior
dior

Μαντήλια στα μαλλιά φορεμένα με ποικίλους τρόπους (σαν κορδέλες και τουρμπάνια) κλέβουν την παράσταση για άλλη μια φορά, δίνοντάς μας ιδέες για τις bad hair dayw μας - και όχι μόνο. Η ένταση δίνεται κυρίως στο βλέμμα με μαύρο khol μολύβι στο περίγραμμα αλλά και eye liner σε μια διαφορετική εκδοχή των cat eyes.

Φωτογραφίες: Pixel Formula

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ