Follow us

H Chiara Ferragni -και τα υπέροχα μαλλιά της- θα είναι η νέα brand ambassador της ghd

Η νεαρή μανούλα θα εκπροσωπεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικών εργαλείων πολυτελείας στον κόσμο.

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Είναι επίσημο: Το style icon και επιχειρηματίας, Chiara Ferragni, θα αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων πολυτελείας για το hair-styling ghd (good hair day) ως International Brand Ambassador.

Θαυμάστρια και πελάτισσα της ghd από παλιά, η Ferragni συνεργάστηκε με την εταιρεία σε επιτυχημένες διαφημιστικές εκστρατείες στα social media επί 2 χρόνια - επομένως, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη επιλογή ambassador.

Chiara Ferragni | Μας δείχνει πώς φτιάχνει το signature χτένισμα και μακιγιάζ της σε μόλις 5'

Η Chiara Ferragni δηλώνει: "Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ: τα μαλλιά εμπνέουν και συμπληρώνουν την εμφάνισή μου. Η χρήση των εργαλείων ghd μου δίνει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα με τα hairstyles, χωρίς να χρησιμοποιώ ακραίες θερμοκρασίες".

Και αυτό ακριβώς είναι και ένα απ᾽τα πλεονεκτήματα των εργαλείων styling ghd, το ότι δηλαδή διατηρούν σταθερή θερμοκρασία 185ºC - δηλαδή, τη βέλτιστη θερμοκρασία για styling με θερμότητα - διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών.

Εμείς την έχουμε δει άπειρες φορές στο Instagram της να χρησιμοποιεί ισιωτικές της εταιρείας για να δημιουργήσει απίθανα beach waves ή ίσια, sleek styles. H νεαρή μανούλα άλλωστε φημίζεται για τα υπέροχα, δυνατά μακριά μαλλιά της που είναι πάντα στην εντέλεια, ακόμα και τις στιγμές λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

10 φορές που η Chiara Ferragni μάς εντυπωσίασε με τα beauty looks της στην εγκυμοσύνη της

Για του λόγου το αληθές, δες στο παρακάτω mini tutorial πώς δημιουργεί εύκολα και γρήγορα ένα κομψό ponytail look με τη βοήθεια της ghd platinum+ styler:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ