Follow us

Βαμμένα μαλλιά που δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα; Αυτή η σειρά περιποίησης θα τα "σώσει"

Το μυστικό για μείωση του σπασίματος της τρίχας και επίτευξη ενός πιο ομοιόμορφου χρώματος.

Beauty Istock Photo

Το ήξερες ότι υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά, και πιο συγκεκριμένα μέσα στην τρίχα, τα οποία οδηγούν σε αυξημένο ρίσκο σπασίματος της τρίχας και μη αξιόπιστου αποτελέσματος στο χρώμα; Σε αυτό ακριβώς κατέληξαν 7 χρόνια ερευνών της L’Oréal Paris σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Το επίπεδο των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά ποικίλλει, και εξαρτάται από το πορώδες των μαλλιών και από την ποιότητα του νερού στην περιοχή που μένουμε. Αν και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την υγεία μας, είναι ρίσκο κατά τη διάρκεια των τεχνικών εφαρμογών βαφής, μπαλαγιάζ και ξανοίγματος, καθώς προκαλείται σπάσιμο της τρίχας και ανομοιομορφιά στο χρώμα.

Βαμμένα μαλλιά που δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα; Αυτή η σειρά περιποίησης θα τα "σώσει"

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει η L’Oréal Paris με την επαναστατική καινοτομία Metal Detox. Τι την κάνει τόσο ιδιαίτερη; Στην καρδιά της έχει γλυκοαμίνη, ένα μόριο τόσο μικρό που μπορεί και διεισδύει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία μέσα στην τρίχα και αποτοξινώσει τα μαλλιά.

Πάμε όμως να δούμε τώρα τη χρήση της στην πράξη: Στο κομμωτήριο χρησιμοποιείται σαν προετοιμασία των μαλλιών πριν από τις υπηρεσίες βαφής, μπαλαγιάζ και ξανοίγματος. Στη συνέχεια, γίνεται η εφαρμογή του σαμπουάν για την αποτοξινωση των μαλλιών μετά την τεχνική υπηρεσία, ενώ η περιποίηση ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της κρέμας και της μάσκας, που προφυλάσσουν την επανεμφάνιση νέων μεταλλικών στοιχείων. Το αποτέλεσμα της θεραπείας; 87% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και ετυφλωτική λάμψη.

product

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι, εμπλούτισε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σου με το σαμπουάν ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία και τη μάσκα προστασίας που αποτοξινώνει και προστατεύει τα μαλλιά, διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος και θα έχεις τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά βαμμένα μαλλιά ever.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ