Αψεγάδιαστη ατέλεια | 4 τρόποι να νιώσεις καλά μέσα στο δέρμα σου

Μην αφήνεις μερικές ατέλειες να σου χαλάσουν τη διάθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σπυράκια, κοκκινίλες, κύκλοι κάτω από τα μάτια, στίγματα, σημάδια ακμής: Τι σκέφτεσαι όταν διαβάζεις αυτές τις λέξεις; Αν η προβληματική επιδερμίδα είναι κάτι γνώριμο για εσένα, τότε μάλλον αυτές οι έννοιες μοιάζουν πολύ οικείες και μάλλον έχουν συνοδεύσει αρκετές στιγμές της ενήλικης ή εφηβικής ζωής σου. Όμως εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μια άλλη οπτική. Γιατί όλες αυτές οι ατέλειες που διάβασες, είναι απλά στοιχεία της επιδερμίδας σου, της προσωπικότητάς σου – και σίγουρα δεν είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν

Αν το καλοσκεφτείς, κάθε ατέλειά σου σε κάνει μοναδική. Σκέψου πως όσοι σε αγαπούν, βλέπουν εσένα κι όχι τα σημάδια σου. Είσαι πολλά παραπάνω από λίγη ακμή στο μέτωπό σου ή μερικές ουλές στα μάγουλά σου.

Με σύμμαχό σου τη νέα σειρά Ενεργός Άνθρακας της KORRES κάθε μικρή ή μεγάλη ατέλεια στην επιδερμίδα σου μπορεί να δείχνει πραγματικά αψεγάδιαστη κι εσύ να νιώθεις καλά μέσα στο δέρμα σου. Η νέα σειρά διορθωτικού μακιγιάζ KORRES περιέχει πούδρα ενεργού άνθρακα, πυρίτιο, σαλικυλικό οξύ και εκχύλισμα ροδιού, κι έτσι ενώ σε βοηθά να νιώθεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και απορροφά τη λιπαρότητα. Με λίγα λόγια, σου εξασφαλίζει ένα φυσικά τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα που αναδεικνύει κάθε τι στο πρόσωπό σου!

Αν θες να νιώθεις καλά στο δέρμα σου κάθε μέρα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα tips που συγκεντρώσαμε αποκλειστικά για εσένα στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.