Follow us

H Nicole Kidman "έκλεισε" τα 54 | Όλα τα beauty looks της που την κάνουν να δείχνει μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Με αφορμή τα γενέθλιά της, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο κομψά και "φρέσκα" makeup looks της.

Nicole Kidman Abaca Press

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία - κλισέ, αλλά είναι γεγονός. Ιδίως στην περίπτωση διασημοτήτων όπως η Nicole Kidman, που παρ' ότι στις 20 Ιουνίου έκλεισε τα 54 της χρόνια, εξακολουθεί να είναι πανέμορφη, και θα τολμήσουμε να πούμε, ακόμα πιο ωραία κι από τα 20 της.

Γονίδια, καλή διατροφή και υγιεινές συνήθειες όπως αποφυγή καπνίσματος ή αλκοόλ, καλές κρέμες και σωστή περιποίηση της επιδερμίδας; Ό,τι κι αν ισχύει από τα παραπάνω (και στοιχηματίζουμε ότι στην περίπτωσή της, ισχύουν όλα), η Nicole Kidman είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο κομψές παρουσίες του Hollywood, ενώ σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Φυσικά, το κατάλληλο hairstyling και οι σωστές τεχνικές μακιγιάζ συντελούν σε ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά και στο να "αφαιρεθούν" χρόνια από το πρόσωπό της. Έμπειροι makeup artists αναλαμβάνουν την εικόνα της, με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να παραληρούν σε κάθε της εμφάνιση - ή φωτογραφία στα social media.

Έτσι έγινε και με μερικές εικόνες που ανέβασε η celebrity makeup artist Lisa Eldridge, επιδεικνύοντας τα makeup looks που έχει δημιουργήσει στο πρόσωπό της κατά καιρούς, και που τονίζουν ακόμα περισσότερο τη φυσική, φίνα ομορφιά της.

Η Dua Lipa με 60s makeup look που θα εμπνεύσει το βραδινό μακιγιάζ σου

Το μυστικό της; Ότι φροντίζει να χρησιμοποιεί μικρές ποσότητες από τα προϊόντα, ώστε να μη δημιουργείται το εφέ μάσκας που "σπάει" το δέρμα και δημιουργεί γραμμές ακόμα κι εκεί όπου δεν υπάρχουν, ενώ τονίζει τυχόν υπάρχουσες ατέλειες.

Δες το μακιγιάζ που την κάνει να δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της:

Loading...

Ενώ και το παρακάτω look για τα SAG Awards πριν λίγους μήνες δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο: με αέρινη τουαλέτα Giorgio Armani, διάφανη επιδερμίδα, φυσικό μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη που βάφτηκαν κοραλί, η 54χρονη παραδίδει μαθήματα ... νεανικής κομψότητας.

Brooke Shields | Το απλό πλην άψογο μακιγιάζ που τη δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ