Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τον ερχομό της κόρης της

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που ενθουσίασε.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μαριάννα Τουμασάτου | Μόλις την είδαμε πιο ξανθιά από ποτέ

Η νέα μαμά φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, ενώ όπως αποκάλυψε έχει επιστρέψει -ήδη!- στις παλιά καλλίγραμμη σιλουέτα της. "Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά που σημαίνει ότι είχα πάρει γύρω στα 15 και αυτή τη στιγμή σε 20 μέρες χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή, έχω φτάσει 61. Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 61. Δηλαδή έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός πρέπει να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό", είπε χαρακτηριστικά.

Queen Letizia | To μόνο μανικιούρ που επιλέγει η πιο κομψή των βασιλισσών

Η επιστροφή στη νέα της καθημερινότητα περιελάμβανε για εκείνη και μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για την απαραίτητη ανανέωση της κουπ της. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, η Μαρία διατήρησε το ginger χρώμα στα μαλλιά, το οποίο της πάει πολύ, και προτίμησε απλά να το ανανεώσει και να κόψει την ψαλίδα, αλλά και μακριά curtain bangs.

"Έκανα μαλλί σήμερα", έγραψε η παρουσιάστρια πάνω στο story της φανερά ενθουσιασμένη που βρήκε χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Δες το νέο hair look της:

Μαρία Ηλιάκη | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά τον ερχομό της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ