Follow us

Tα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης του καλοκαιρινού νεσεσέρ

H Dalon Cosmetics φροντίζει για την επιδερμίδα σου με 4 προϊόντα που πρέπει απαραιτήτως να έχεις μαζί σου στις διακοπές.

vacation iStock

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα και, όπως έχουμε ξαναπεί κι εδώ πολλές φορές, η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μια όμορφη, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά και στη διατήρηση του μαυρίσματος. Ιδίως στις διακοπές, που η έκθεση στον ήλιο είναι αναπόφευκτα συνεχής, το δέρμα μας χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση και φροντίδα.

Ευτυχώς, η Dalon Cosmetics, λαμβάνοντας υπόψη της τις αυξανόμενες ανάγκες της επιδερμίδας μας τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιούργησε μια σειρά καλλυντικών προϊόντων που σέβονται και περιποιούνται το δέρμα μας - και μάλιστα, είναι και τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείς φέτος και που πρέπει απαραιτήτως να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου.

Ξεκινάμε με το Body milk TOUCH ME. Ένα γαλάκτωμα σώματος με γλυκές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτρόπιου. Είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας, που καταπραϋνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ το διακριτικό του άρωμα θα σε ακολουθεί όλη τη μέρα.

Tα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης του καλοκαιρινού νεσεσέρ

Κι επειδἠ το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι βαριά αρώματα για να μυρίζεις όμορφα, αντικατάστησε το συνηθισμένο σου άρωμα με το ελαφρύ body mist TOUCH ME, που μπορείς να το χρησιμοποιείς όσο συχνά θέλεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συνδυασμός του σανταλόξυλου με τα άνθη πορτοκαλιάς, δημιουργεί ένα διακριτικό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που αναδύει φρεσκάδα, σημαδεύοντας τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις σου.

Dalon Cosmetics

Επιπλέον, εκτός από τα αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα (που ελπίζουμε ότι έχεις ήδη προμηθευτεί), καλό είναι να μεριμνήσεις και για την προστασία των μαλλιών σου που θέλουν επίσης προσοχή. Το HAIR CARE SUN OIL περιέχει πρωτεΐνες κερατίνης, έλαιο Αβησσυνίας και βιταμίνη Ε, απαραίτητα συστατικά που βελτιώνουν την ελαστικότητα, προσφέρουν λάμψη και μαλακώνουν τα μαλλιά. Επιπλέον, περιέχει τα απαραίτητα φίλτρα UV που παρέχουν προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών.

Dalon Cosmetics

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Η Dalon Cosmetics έχει δημιουργήσει το αδυνατιστικό σώματος Cryo Shape Gel. Περιέχει κρυστάλλους μενθόλης, καφεϊνη και οργανικό πυρίτιο, συστατικά που βοηθούν τη λιποδιάλυση, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την περιφέρεια στους γλουτούς και στη μέση.

Dalon Cosmetics

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Θα τα βρείς σε καταστήματα καλλυντικών, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε e-shops καθώς και στο www.daloncosmetics.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ