Follow us

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό προσώπου

Plus, τα αντηλιακά προϊόντα προσώπου που ξεχωρίσαμε και που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ.

suncare iStock

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα... Ποια δεν χαίρεται ακούγοντας αυτές τις λέξεις, ανυπομονώντας να έρθουν οι διακοπές για να χαλαρώσει στο αγαπημένο της νησί, ξαπλωμένη με τις ώρες στον ήλιο;

Όμως, η έκθεση σε αυτόν θέλει πολύ προσοχή - και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία τόσο του σώματος όσο και του προσώπου.

Αν ετοιμάζεσαι σύντομα για διακοπές ή για κάποια μίνι απόδραση σε κοντινό προορισμό, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου είναι τα αντηλιακά προσώπου και σώματος.

Και ιδίως όσον αφορά το πρόσωπό μας, αυτό έχει ακόμα πιο μεγάλη ανάγκη προστασίας από τον ήλιο ως πιο ευαίσθητο σε σχέση με το σώμα. Επιπλέον, η πρόωρη γήρανση που πρoκαλείται από την υπέρμετρη έκθεση στη UVA ακτινοβολία έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων αλλά και κηλίδων ακόμα και σε νεανικά δέρματα, ενώ καιροφυλακτεί ο κίνδυνος για έγκαυμα ή και για άλλες δερματικές βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και καρκίνο του δέρματος.

Επομένως, καταλαβαίνεις πόσο κρίσιμο είναι να μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό σου, ούτε τις συννεφιασμένες μέρες (καθώς ακόμα και τότε η υπεριώδης ακτινοβολία διαπερνά τα σύννεφα και φτάνει στην επιφάνεια της γης). Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγεις αντηλιακά ευρέως φάσματος που απορροφούν τόσο την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA) όσο και την υπεριώδη ακτινοβολία Β (UVB).

Ευτυχώς, σύμμαχοί μας στην αντηλιακή προστασία είναι τα φαρμακευτικά εργαστήρια της InterMed, που ανέπτυξαν τη σειρά Luxurious Sun Care με μοναδικές συνθέσεις και UVA/ UVB σύστημα υψηλής αποτελεσματικότητας, με φωτοσταθερά φίλτρα, για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία ενάντια σε όλο το φάσμα των επικίνδυνων ακτινών UV, καθώς και στις επιπτώσεις που προκαλεί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Η μοναδική σύνθεσή τους με Βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ και δερμοπροστατευτικές βιταμίνες (βιταμίνη Α & Ε, προβιταμίνη Β5) προστατεύει την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα κατά και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Ανάμεσα στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που παρέχουν αντηλιακή προστασία για πρόσωπο, σώμα & μαλλιά, αλλά και των προϊόντων που βοηθούν την επιτάχυνση του μαυρίσματος, εμείς ξεχωρίσαμε 4 προϊόντα για το πρόσωπο που μας εντυπωσίασαν.

Παρέχουν ύψιστη προστασία τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου, όσο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και στην περιοχή των χειλιών και είναι τα εξής:

#1. Luxurious Sun Care SPF50 με Υαλουρονικο οξύ και Βιταμίνη Ε

Πρόκειται για μια καινοτόμα ΒΒ κρέμα, πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας και ταυτόχρονης ανάπλασης, με ήπια καλυπτική δράση. Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, το οποίο σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Η Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Το καλύτερο είναι ότι διατίθεταθ σε 2 αποχρώσεις: bronze και beige.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό προσώπου

#2. Luxurious Suncare Sunscreen Face Serum SPF30

Αντηλιακός ορός με πολύ ελαφριά υφή που προσφέρει υψηλή προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία UVA & UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα πιο λείο. Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δερματος και της πολύτιμης υγρασίας του. Τα κεραμίδια σιταριού εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και επαναφέρουν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας, ενώ η προβιταμίνη Β5 συμβάλλει στην ανάπλαση και ενυδάτωσή της. Η βιταμίνη Ε ως ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, απομακρύνει τις ελευθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά.

intermed

#3. Luxurious Anti-ageing Sunscreen Eye Cream SPF 30

Αξιόπιστη προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB για την πρόληψη της φωτογήρανσης και τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Πλούσια σύνθεση με υαλουρονικό, shea butter, πανθενόλη & εκχυλίσματα χρυσάνθεμου και φυκιών: Ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη. Mε δροσερή μεταλλική κεφαλή για απαλό μασάζ.

intermed

#4. Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30

O συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

intermed

Tα αντηλιακά της Intermed θα τα βρεις στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, με την εγγύηση της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed.

Bonus Info:

Όλα τα προϊόντα των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων της InterMed σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και κάτω από αυστηρές διαδικασίες, σύμφωνα με τις ισχύουσες Αρχές Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) και χρησιμοποιώντας πάντα Α’ ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και μέγιστης αξιοπιστίας. Αναπτύσσεται με την καινοτόμο τεχνολογία InterTech, που αποτελεί την εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας των προϊόντων της InterMed, καθώς ενημερώνει άμεσα και με σαφήνεια τον καταναλωτή για όλη τη τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την ανάπτυξη των προϊόντων αυτών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ