Follow us

Επιστροφή στην κανονικότητα | Το νέο beauty find που δεν θα πρέπει να λείπει από την τσάντα του γυμναστηρίου

Το νέο workout buddy σου είναι αυτό που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο το χρόνο.

αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο Istock Photo

Κι εκεί που νομίζαμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα μας βρει με τα κιλά που μας κληροδότησε η καραντίνα, τα γυμναστήρια αισίως άνοιξαν και εμείς δηλώνουμε έτοιμες να πάρουμε τη ρεβάνς λίγο πριν τις διακοπές. Η επιστροφή στον πόλεμο για μια καλίγραμμη σιλουέτα aka στο γυμναστήριο απαιτεί και τα κατάλληλα πολεμοφόδια, δηλαδή μια πλήρως εξοπλισμένη τσάντα. Πλάι στο ξηρό σαμπουάν, το scrunchie και το αφρόλουτρο, κράτησε λίγο χώρο για το beauty find που μας ενθουσίασε: Το νέο αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο και αλκοόλ NIVEA.

Το νέο αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο και αλκοόλ που θα λατρέψεις

Φυσικά αναφερόμαστε στο ολοκαίνουριο Magnesium Dry, το πρώτο NIVEA αποσμητικό με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα. Τι ακριβώς όμως το κάνει να ξεχωρίζει;

Αρχικά θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό προϊόν που δημιουργήθηκε από τη μία μέρα στην άλλη. Το NIVEA Magnesium Dry αναπτύχθηκε προσεκτικά μετά από έξι χρόνια ερευνών για να καλύψει τις ανάγκες γυναικών και ανδρών που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αποσμητικά που θα βρεις στην αγορά δεν περιέχει καθόλου αλουμίνιο και αλκοόλ. Περιέχει όμως ένα άκρως συναρπαστικό συστατικό, που το κάνει ξεχωριστό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Ο λόγος για το φυσικό μαγνήσιο, το οποίο στον οργανισμό μας ενισχύει την απόδοσή μας κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποθεραπεία και στη ρύθμιση του οργανισμού μας. Η NIVEA αντλώντας έμπνευση από τα οφέλη του, το εφαρμόζει ως καινοτόμο συστατικό μιας αξιόπιστης προστασίας κατά του ιδρώτα. Η καινοτόμα σύνθεση του NIVEA Magnesium Dry ενώνει τις δυνάμεις του μαγνησίου που υπάρχει στη φύση, με εκείνες του στεατικού οξέως, ενός σημαντικού συστατικού φυτικών ελαίων που συναντάμε στο ανθρώπινο σώμα, με αποτέλεσμα να παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών κι εσύ να διατηρείσαι δροσερή και μοσχομυριστή με τον πιο φυσικό τρόπο.

Μιλώντας για όμορφα αρώματα, επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τα δύο αποσμητικά με 0% αλουμίνιο και 0% αλκοόλ, που θα γίνουν τα νέα workout buddies σου στο γυμναστήριο:

Επιστροφή στην κανονικότητα | Το νέο beauty find που δεν θα πρέπει να λείπει από την τσάντα του γυμναστηρίου

Σε εσένα που αγαπάς τα φρέσκα και "καθαρά" αρώματα προτείνουμε το αποσμητικό Magnesium Dry Fresh Roll-on στην τιρκουάζ συσκευασία, το οποίο εκτός από το ότι παρέχει φυσική και αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα, διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και εξαιρετικά μοσχομυριστή χάρη στο δροσερό και φρουτώδες άρωμά του.

Nivea

Σε εσένα πάλι που αγαπάς τα θηλυκά αρώματα προτείνουμε το αποσμητικό Magnesium Dry Original Roll-on στη ροζ συσκευασία, το οποίο θα σε προστατεύει με φυσικό τρόπο από την κακοσμία ακόμα και μετά από μία ώρα Zumba και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου τυλίγοντάς την παράλληλα με ένα υπέροχο αρωματικό πέπλο από λευκά άνθη και μόσχο.

Nivea

Αν γυμνάζεσαι μαζί με τον φίλο σου, μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα του γυμναστηρίου και το NIVEA MEN Magnesium Dry Fresh Roll-on, το οποίο εκείνος θα λατρέψει για την ικανότητά του να τον προστατεύει με φυσικό τρόπο από τον ιδρώτα κι εσύ για το εξαιρετικά αρρενωπό και φρέσκο άρωμά του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ανατολή.

Κλειδιά, κινητό, ακουστικά, νερό, NIVEA Magnesium Dry και είσαι έτοιμη για το επόμενο workout session σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ