Follow us

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών που έκανε η Chiara Ferragni στην επίσκεψή της στην Αθήνα

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο όλο makeup look της.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Η Chiara Ferragni, μια από τις πιο επιτυχημένες influencers και trendsetters παγκοσμίως, βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες για επαγγελματικούς λόγους.

Η νεαρή μανούλα δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ της, μαγεμένη από τις ομορφιές της πόλης αλλά και όλων των αξιοθεάτων που έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής, ενώ εμείς με τη σειρά μας δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε τα looks της.

Chiara Ferragni | Τι φόρεσε για να ταξιδέψει στην Ελλάδα

Όπως πάντα, έτσι και τώρα έχει γεμίσει με χρώματα και ζωηρές εικόνες το feed της, με το μακιγιάζ και τα χτενίσματά της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο του makeup της που έκλεψε την παράσταση; Η σμαραγδί σκιά στα βλέφαρα, που αναδείκνυε τα γαλάζια μάτια της και ήταν matchy-matchy με τις αποχρώσεις του tie-dye φορέματός της. Η φωτεινή και καλοκαιρινή αυτή απόχρωση έκανε το βλέμμα της να λάμπει.

Τα φλούο νύχια της Chiara Ferragni που μας έφτιαξαν τη διάθεση σήμερα

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών που έκανε η Chiara Ferragni στην επίσκεψή της στην Αθήνα
chiara ferragni

H 34χρονη επιχειρηματίας συνδύασε το ιδιαίτερο αυτό χρώμα σκιάς με ουδέτερες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ, ώστε να πετύχει ένα ομοιόμορφο, soft αποτέλεσμα που δεν έδειχνε υπερβολικό και παράταιρο. Απεναντίας, ήταν τόσο trendy που θέλουμε να το αντιγράψουμε κι εμείς!

Όσο για τα μαλλιά, τα beach waves ήταν και πάλι η πρώτη επιλογή της, τοποθετώντας ασορτί πράσινα, μικρά κλιπάκια στις μπροστινές τούφες των μαλλιών της, θυμίζοντάς μας τα παιδικά μας χρόνια.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ